Kirppareita ja remonttiaKävimme eilen tilaamassa listoja ja paneeleja ja samalla käväisimme parilla kirppiksellä. Huomaa heti hinnoissa, kun lähtee kaupungista vähän kauemmas. Mukaan lähti sinivakoinen kuppi 10 sentillä (!) lautanen ja sieväilyastiasto viidelle (4e).

Taustalla näkyy työhuoneen nykytilanne. Tasoitamme seiniä minkä koirilta kerkiämme. Yhden seinän maalasin jo testiksi vaaleammalla turkoosilla. Se on seinässä paljon kirkkaamman ja karkimman näköinen.

Share the love:
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

7 Comments

Add yours
  1. 2
    Jutta

    Ilona, minäkin tykkään turkoosista. Se näyttää hauskemmalta kokonaisena seinänä kuin pikku värimallina.

    En ollut uskoa, että kuppi oli noin halpa. Täällä tuollaisista kupeista pyydetään yleensä paaaljon enemmän. Mutta lohduttaako jos kerron, että siinä on pieni lohkeama? ;)

+ Leave a Comment