Monday Morning Coffee and Sketch


Son of a Roe Deer

Viime viikolla kävin kavereitten kanssa Oulun taidemuseossa. Ihastuin tähän Mia Hamarin Kauriinpoika-veistokseen. (Ja vähän järkytyin myös.) Joku siinä puhui minulle ja halusin tehdä oman tulkinnan. Mia Hamarilta oli näyttelyssä kaksi työtä. Yleensä en tajua paljon veistosten päälle, olen enemmän maalausihminen. Mutta hänen veistoksensa olivat todella vaikuttavia.

Lisää Mia Hamarin töitä voi käydä katsomassa hänen nettisivuillaan.

Last week I went to the Oulu Museum of Art with my friends and saw this striking scupture Son of A Roe Deer by Mia Hamari. Something in it spoke to me, and I wanted to make my own rendering of it. I don’t usually get sculptures, I’m more of a painting person. But her sculptures were really powerful.

To see more of Mia Hamari’s work, visit her website. English pages are under construction, but you don’t need English to understand visual language, right? :)

Share the love:
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment