Kuistilla
Blogini on viime aikoina ollut pelkkää valokuvausta ja häitä. Syy on siinä, että remontti etenee aika hitaasti, eikä siltä saralta ole ollut kauheasti näytettävää. Nämä kuvat eivät ole oikeita polaroideja, vaan poladroideja, kun en koko ajan raaski olla räpsimässä sillä. Nykyinen kamerani on Polaroid Sun 660 Autofocus, mutta haaveissa siintää SX-70. Ja sitten pitäisi vielä oppia kuvaamaan näin hyvin… Voih…

Share the love:
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

5 Comments

Add yours
 1. 1
  Anonymous

  hihi, tiäkkö tykkään paljo enempi sun kuvista, ku tuosta esimerkistäs.. oot paljo parempi kuvaan! :)))))

 2. 2
  Nana

  Olen samaa mieltä Anonyymin kanssa :)
  Ja blogi on sitä mitä elämä on! Häitä ja remonttia eli ihanaa ;)

 3. 4
  Krisu

  Kävin katsomassa linkin takana olevaa blogia ja sieltä linkkien takana olevia ja taas surffattiin. :D On se kyllä aivan oma maailmansa tuo retrokuvaaminen. Flickrin ketju, missä neuvotaan kuvan vanhentaminen photarilla, sekin oli mielenkiintoinen. Hitsit, kun ei aika riitä kaikkeen leikkiin.

 4. 5
  Jutta

  No niimpä! Netti on täynnä kaikkea mielenkiintoista, jota tekisi mieli testailla, mutta aika rajoittaa.

+ Leave a Comment