Maalaa käsidesi romanttisen pinkiksi

Maalaa käsidesi romanttisen pinkiksi


Lähestyvältä ystävänpäivältä ei voi välttyä, jos ollenkaan seuraa blogeja (tai muutakaan mediaa). Kaikki se vaaleanpunaisuus sai minutkin romanttisiin tunnelmiin, ja äidyin ideoimaan hyötyvälineitä ystävänpäivää varten. Tässäpä teille siis vinkkiä.

Ystävänpäivänä tunnetusti lähennytään vastakkaista sukupuolta. Varsinkin flunssakautena pöpöt kuitenkin jylläävät villinä, joten suojautuminen on tarpeen. Muista aina vaatia käsidesin käyttöä ennen kosketusyhteyttä! Koska käsidesipullot ovat aika ankean näköisiä, ne voivat latistaa tunnelman. Mutta ei hätää. Voit helposti maalata sen vaaleanpunaiseksi!

Poista vain etiketti, pese pullo tiskiaineella ja suojaa korkki maalarinteipillä ja pienellä muovipussilla. Maalaa spraymaalilla ja anna kuivua. Siinä se. Nyt voit ojentaa treffiseuralle esteettisen sekä tunnelmaan virittävän desinfiointiaineen.

Ei käpälöintiä

Otapa käsidesiä

Käsi kädessä

Eikä tämä niksi ole vain sinkuille. Hyvää käsihygieniaa ei voi väheksyä vakaassa parisuhteessakaan.

Yllä vielä muistutuksena kuvalliset ohjeet. Ei ihokontaktia ennen desinfiointia! Romanttista ystävänpäivää!

A most romantic hand sanitizer bottle spray painted pink

Share the love:
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment