Photoshoppia ja orkideoita


Vai miten se taivutetaan? Orkideoja? Orkideoita? No, joka tapauksessa sain taas sunnuntain kunniaksi jotain aikaiseksi. Jotenkin tuntuu, että jäi vähän kesken. En vaan keksi, että mitä sille pitäisi vielä tehdä. Taidan palata myöhemmin, jos keksin.

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Sari

  Jostain löysin sivuillesi ja kivalta näyttää.

  Itsekin käytän Photoshoppia, mutta vielä pääsääntöisesti ottamieni kuvien pienimuotoiseen muokkailuun. Hiukan kyllä kiinnostaisi kokeilla tämänsuuntaistakin hommaa photarilla.

  Tosi kiva työ kaikenkaikkiaan, mutta jos vielä päädyt sitä muokkaamaan, niin laitahan uutta kuvaa tulemaan. Tuota naisen kättä ja päätä voisi tietty koettaa vähän pehmentää, ettei tule niin kova ero pehmeän kukan ja tuon mallinuken? välille.

 2. 2
  Jutta

  Minäkin olen lähinnä valokuvia muokannut, vaikka siinäkin olisi vielä paljon opittavaa. Tuontyyppisten photaritöiden opettelemisesta olen haaveillut pidempäänkin, ja ajattelin että ehkä blogin pitäminen motivoisi siihen. On sitten joku paikka, johon laittaa ne.

  Ompa mukava saada palautetta töistään. Minustakin siinä on jonkinlainen epätasapaino, ja mietinkin että saattaa olla jotain vikaa kontrastissa. Laitan kyllä uutta postausta, jos saan sitä muokattua. Tervetuloa vaan uudestaankin :)

+ Leave a Comment