Valokuvatorstai: Silta nykyaikaan


…käy menneisyyden kautta. Vai miten se nyt oli? Kuva on kuitenkin otettu viime talvena mummolassani Kauhajoella. Mummoni on jo kuollut, lehmät viety pois ja talot rapistuneet. Silti minun pitää aina siellä päin käydessäni käydä katsomassa lapsuuteni mummolaa. Kai se on muistelemista ja juurien etsimistä. Että kuka minä olen ja mistä olen tullut. Ehkä vähän sitäkin, että mihin olen menossa.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 6
  Jutta

  Kiitokset kommenteista :)

  susupetal, hpy ja elegia: totta, juuret tekevät meistä osaltaan sen mitä olemme nyt. Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän kiinnostaa oma ja suvun historia.

  oh-show-tah hoi-ne-ne: juuri ja juuri on juuret :)

  pekka: minulla oli toinenkin aiheeseen sopiva kuva, mutta valitsin tämän, koska Muru katselee kaihoten lakeuksia… Oikeasti siis haluaisi juosta ja haistella ympäriinsä, ja katselee, että eikö jo saisi mennä :)

  elegia: en ollut suunnitellut saksanpaimenkoiran ottamista, mutta Muru oli tutusta perheestä ja tarvitsi uutta kotia. Ja tunsin sen sen verran, että tiesin että se on ihana koira. Nyt olen ihan hurahtanut ko. rotuun, ne ovat niin kauniita ja viisaita.

+ Leave a Comment