Talvipalatsi


Surffatessani löysin Luovan lauantain ja ajattelin kokeilla. Tässä on nyt enemmän talvea kuin palatsia. Oli siinä alunperin palatsikin, mutta jätin sen pois kun ei toiminut. Tai siis häivytin taustalle.

No related posts.

13 Comments

Add yours
 1. 1
  jpetro

  Kaunis kuva, tasapainoiset värit! Jotenkin talvesta tulee mieleen juuri tuollainen valkoinen, vaalea oranssi ja hailakan sininen – ja toisaalta tietty sadunomaisuuskin sopii mielestäni tähän aiheeseen.

 2. 5
  Jutta

  Kiitokset kommenteista :)

  jpetro: nuo oranssin sävyt tulivat tuohon ihan vahingossa, kun laitoin yhden vanhan työn siihen taustalle. Jätin ne sitten näkyviin, kun huomasin että toimivat. Olisi varmaan ollut liian kalsea vain sinivalkoisena.

  savisuti: laitoin vanhan pastellityön taustalle (sen piti olla se palatsi) ja pinnan (ihon) tekstuurista tulikin aika huurteinen.

  susupetal: kiitos :)

  *itkupilli*: kyllä, siitä tuli nyt sisäinen talvipalatsi :P

+ Leave a Comment