Leipää ja sirkushuveja


Tämä on aika vapaasti assosioitu Leipää ja sirkushuveja. Tunnustan kyllä heti alkuunsa, että kyseinen rääkki ei ole minun huvejani. Olen enemmänkin linjoilla mukavaa mutta turmiollista.

Edit; Tässä tuo taustan taulukko ihan kokonaisuudessaan. Skannasin sen 50-luvun Kotiliedestä. Jutussa kerrotaan, paljonko naisen tulee painaa minkäkin ikäisenä. Lisäksi kerrotaan ihannemitat kaulan, rinnan, vyötärön, lantion, reiden ja pohkeen ympäryksille eri ikävuosina. Siitä voi itse kukakin klikata isommaksi ja tarkistaa, olisiko täyttänyt naisen mitat 50 vuotta sitten :)

No related posts.

18 Comments

Add yours
 1. 4
  Jutta

  susupetal, mukava turmiollisuus on parasta :)

  matroskin, totta puhut. Ihannemitat taitaisivat nykypäivänä olla kapoisemmat.

  matroskin ja elegia, lisäsin taustan talukon tuonne ihan kokonaisuudessaan. Siinä kerrotaan, paljonko naisen tulee painaa ja mitkä ovat ihanteelliset mitat eri ikäisille naiselle. 50-luvulla siis :)

 2. 6
  Jutta

  kiitos, itkupilli. Olikin vaikea tasapainotella noita tätejä, hyvä jos lopputulos näyttää siltä :)

  Minun turmiollisuus ei kyllä ole edes noin sivistävää kuin tuossa kuvassa. Harvoin on kirja kädessä, enemmän makoilen sohvalla ja katson tellua…

 3. 8
  Jutta

  m’man, lunta on vieläkin! ihan huippua :)

  Olen käynyt Violetin sivuilla, tykkään hänen tyylistään paljon. Ne ovat hauskoja ja hienoja, olisi mahtavaa osata tehdä itse samanlaisia. Minä en kyllä raaski leikata mitään, teen kaiken leikkaamisen ja liimamisen tietokoneella…

  Mukavaa päivää sinullekin!

 4. 12
  arleena

  Pikainen vilkaisu taulukkoon osoitti, että säären ympärysmitta on ihannemitoissa. Jotain siis on ennallaan. Siitäkin kannattaa iloita.

  Mutta maailma on muuttuva, niin myös muodot, jostain latistuvat ja vääristä kohdin pulskistuvat.

  On elämä laulu, niin ihana laulu……
  kuuluu Katri Helena juuri laulelevan. Niin se on.

  Kiitos käynnistäsi blogissani.

 5. 14
  Jutta

  holle, kiitos :)

  leijonainen, minusta on mielenkiintoista miten ihannenainen on vaihdellut eri aikoina. Nyt taitaa olla aika poikamainen muotia, ainakin jos uskoo mediaa ja mainoksia.

  arleena, minullakin on ainoastaan sääri oikean paksuinen :) Muuten olen liian pieni tai liian iso.

 6. 16
  Jutta

  Kiitos, Jouni :) Mielenkiintoista kuulla erilaisia tulkintoja. Sitä on itsellä jotain mielessä kun tekee työtä ja sitten on jännä miten ihmiset voivat saada niistä eri asioita irti.

+ Leave a Comment