Asioita joita tulee ikävä


…vanhassa kodissa.

Vielä hetki vanhan kodin ikävöintiä… Muuttokuormaa purkaessa olen todella alkanut arvostaa ja ikävöidä vanhan kodin kaappeja. Niitä oli monta. Nyt olen huomannut, että kaappitila on harvinaista vanhoissa taloissa. Uudessa kodissa on vain yksi pikkuruinen komero huonetta kohden. Nyt onkin mietinnässä lisäkomeroiden rakentaminen. Saakohan vanhoja kaapinovia jostakin? Tietääkö kukaan?

Kaapin ovessa roikkuu muuten kukkaistytön mekko. Yhteensä heitä on tulossa kolme :)

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 4
  Jutta

  Minäkään en yleensä tykkää sinisestä, mutta jotenkin se sopi vanhaan taloon. Nykyistä kotia remontoidessa haluaisin laittaa kaiken mahdollisimman paljon vanhaa kunnioittaen. Saapas nähdä, paljonko metsästämistä se vaatii :)

 2. 5
  Nana

  Voi, mummolassa oli tuollaiset kaapit, tosin ovet olivat puun väriset! Kaapit olivat tosiaan varsin tilavat… Muistan hämärästi, että jostain niitä vanhoja ovia voisi löytyä. Olisiko ollut joku tv-ohjelma tai lehtijuttu, jossa oli mainittu joku puuseppä tai vastaava, joka niitä sitten vähän entisöi ja myi eteenpäin. Onpa harmi,kun en muista tarkemmin! Toivottavasti asia selviää.

 3. 6
  Jutta

  Kierrätyskeskuksia ja kirppiksiä ollaan kierrelty, joku ehdotti että purettavista taloista voi käydä katsomassa. Ainakin semmoisesta kuin Rakennusapteeki olen kuullut, josta saa vanhoja ikkunoita, heloja tms. mutta en ovista tiedä. Täytynee alkaa surffailla sillä silmällä.

 4. 8
  Miia

  Tulin vastavierailulle ja ilokseni huomasin, että täällähän on vaikka mitä kivaa katseltavaa. Ihana tapetti minunkin mielestäni. Luulen, että juuri eilen selailin vanhaa sisustuslehteä ja ihastelin samaista tapettia yhdessä makuuhuonejutussa. Palailen varmasti taas katselemaan ja seurailemaan teidän taloprojektia!

 5. 10
  Katja

  Rakennusapteekeista yms. vastaavista varmasti löytyy, näistä kaapeista niin moni pyrkii eroon vaikka en näe mitään järkeä moisessa. Uudistus riittää :) Katso vaikka näistä
  http://www.varaosapankki.org/
  http://www.metsankylannavetta.fi/
  http://www.tampereenrakennustori.fi/index.html
  http://www.treevanetti.net/varaosapankki.php
  http://www.curatio.parnet.fi/fi/lager.html
  http://www.rakennuspuari.fi/index.php?sivu=etusivu
  En tiedä missäpäin vaikutat mutta myös Hämeenlinnan kierrätyskeskuksesta voi tehdä yllättäviä löytöjä, modernempia ovia löytyy myös. Noista rakennusapteekeista en ole kaikkia testannut mutta laitoin sinulle kaikki linkkeinä. Huuto.net on toinen aarrepaikka. Mukavia remontointihetkiä! Itsekin 90-vuotista taloa remontoimassa.
  Täältä kaikkea uutta ja opastusta:
  http://www.rakennusapteekki.fi/suomeksi/start2.asp

 6. 11
  Jutta

  Katja, kiitos linkeistä! Käyn katsomassa ajan kanssa. Huuto.netistä löytyy kyllä kaikkea ihanaa, meille mm. keittiöön sipulivalaisin 50-60-luvulta.

  Onko sinulla blogia, että pääsen vastavierailulle? :)

+ Leave a Comment