Kristallia, kristallia
Uuden kodin mukana tuli kristallikruunu, josta en aluksi kauheasti tykännyt. Olin ajatellut meille kristallikruunua, mutta vähän erilaista. Nyt pienen tuunauksen ja totuttelun jälkeen olen alkanut pitää siitä kovastikin. Vaihdoin osan kristalleista tummanpunaisiin ja vaaleanvihreisiin. Värilliset kristallit löytyivät viime kesänä alekorista muutamalla eurolla. Nappasin ne mukaani koska ajattelin, että niistä saattaisi keksiä jotakin kivaa hääkoristetta. Hääkoristetta niistä ei tullut, mutta saivat kuitenkin uuden kodin. Vielä kun saisi vanhat kristallit pestyä, näyttävät kuvissakin aika sameilta.

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 1
  *iTkUpiLLi*

  Mä rakastan kristallikruunuja, tosin jotkut uudet on aika kamaliakin, mutta noin ylipäätänsä kristallit kimmeltää niin ihanasti. Tosi kivasti olet tuon tuunannut.

  Jotain ihanaa on kyllä vanhoissa himmeissä kristalleissa. Mä olen joskus ollut hiukan kahden vaiheilla, että pitäisikö puhdistaa vai ei, mutta toisaalta ne kyllä herää ikäänkuin eloon kun ovat puhtaita.

 2. 2
  Jutta

  Minä olin haaveillut kristallikruunusta jo pitkään, mutta olin ajatellut vähän modernimpaa (sellaista kukallista). Mutta nyt kun olemme asettuneet uuteen kotiin, huomasin ettei se kruunu jota olin toivonut, sopisikaan talon tyyliin.

  On nuo sameat kristallitkin aika kivoja, kun niihin on tottunut. Ompahan ainakin hyvä syy olla pesemättä kristalleja, jos laiskottaa ;)

 3. 3
  Krisu

  Mutta tuohan on aivan mielettömän hieno! Jos nyt jostain syystä vielä päätäkin, että se on sinusta kamala, voin toimia roskiksenasi, tänne vaan, kaatopaikalle tuo “rumuus”! :D

 4. 7
  Inkataika

  Tässäkin olisi ollut hieno lasi-idea haasteeseen! Kristallikruunu on kaunis, mutta sopii vain tiettyihin sisustuksiin. Itselläni on niin neutraali koti, että sinne se olisi liian “pramea”! ;)

 5. 8
  Jutta

  Nana, kiitos :) Ei meillä ihan noin spookya ole kotosalla, kuin tuosta viimeisestä kuvasta voisi päätellä. Kruunusta muodostui hienoja kuvioita seinälle ja photoshoppasin sävyjä vähän sinisemmäksi.

  Inkataika, se on ihan totta ettei sovi joka sisustukseen. Olen haaveillut kristallikruunusta jo pitkään, mutta nyt on sellainen koti, johon sen voi laittaa.

 6. 10
  Elegia

  Oih, ihana! Olen kristallikruunufani. Joidenkin mielestä se on old fashion, mutta antaa muiden olla mitä mieltä tahansa. Itse olen kasvanut kristallikruunujen alla ja siksi ne ovat minulle jotenkin läheisiä :)

 7. 12
  Maria

  Tuohan näyttää ihan puhtaalta. Minun täytyy pistää blogiini kuvia oikein pölyisestä kruunusta, meillä kun kaikki kruunut ovat olleet pesemättä läpi koko remonttiajan (eli melkein kolme vuotta) :-) Ihanasti olet kruunun kyllä tuunannut, täytyy koittaa itsekin jahka löytäisi noin hienon värisiä kristalleja jostain…

+ Leave a Comment