Jouluvalot


Ostin kuistille jouluvalot. Ne ovat ensimmäiset ostamani jouluvalot, jotenkin tämä talo saa sellaista aikaan. Kotiin päästyäni huomasin, että kuistilla ei ole pistorasiaa, joten valot päätyivät eteiseen koristamaan Gabrielea. Kodissamme vallitsee tällä hetkellä aika karu estetiikka.

Lipasto on muuten 50-luvulta ja talon alkuperäistä kalustoa.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 1
  Nana

  Voi,odotan innolla, että raotat uudesta kodistasi muitakin tiloja kuin kellarin ;) Minäkin olen aika nihilisti jouluvalojen suhteen, kahdet on sisällä, ulkona ei yhtään. Poltan mieluiten kynttilöitä ja jos jouluna pääsen mökille, niin aivan varmasti teen jätkänkynttilät. Mitenköhän ne tehdään :)

 2. 3
  Jutta

  Nana, enköhän minä pikkuhiljaa raota, sitten kun on siinä kunnossa että kehtaa… Kynttilöissä on tosiaan enemmän tunnelmaa kuin valoissa. Jätkänkynttilän teko, jaa-a… Ei ole tullut kokeiltua :)

  Sonja, tervetuloa vaan :) Kävinkin jo kurkkamassa teidän talon elämää :)

 3. 4
  Ilona

  (Minä tiedän kuinka jätkänkynttilä tehdään. Sitä en tiedä, tarkoitammeko sillä samaa asiaa, mutta… Otetaan reilun metrin korkuinen puunrungon pala ja sahataan siihen moottorisahalla pystysuunnassa kaksi ristiviiltoa niin että n. 30 cm tyvestä jää sahaamatta. Laitetaan tuohta rakoihin, sytytetään ja nautitaan.)

  Oikeasti tulin kehumaan tuota yhdistelmää. Kaunis!

 4. 7
  krisuh

  Tyypillistä: ostat jotain vinkeitä sähkövirityksiä ulkokäyttöön huomataksesi kotona, ettei ole töpseliä, mihin johtoja tökkästä! Meillä viuhuu tuuli ikkunoista sisään koko joulun tienoon, piuhaa menee karmien alta semmosta määrää, että! haha! Mä aina mietin, että kumpi tulee ensin, tulipalo vai vaan viaton oikosulku kaupinginosaan?

 5. 8
  Jutta

  Ilona, kiitos :) Jätkänkynttilä kuulostaa hauskalta. Paitsi minä saisin varmaan metsäpalon aikaan, ehkä jopa talvella.

  Katilein, olen minäkin alkanut siitä tykkäämään. Nyt pitäisi vielä keksiä sille kaveriksi joku sopiva lamppu.

  pikkujutut, kiitos sinullekin :)

  krisuh, juurikin näin. Minäkin suunnittelin reikien poraamista karmeihin/seiniin, mutta mies ei jotenkin lämmennyt idealle. Tulee muka kylmä ;)

+ Leave a Comment