Askartelumania
Jos jotakin tehdään niin tehdään sitten kunnolla. Se voisi olla uusi mottoni askartelun suhteen. Aloin eilen askarrella kukista palloja ja tein sitä myöhään yöhön. Sama juttu jatkui tänään. Päässä alkaa surrata, silmät harittaa ja sormet ovat jo vähän turrana. Mutta teen vielä yhden kukan, yhden vain. Sitten lopetan…

Täytyy sanoa, että kukkien taittelu on ihmeen mukavaa, meditatiivista ja koukuttavaa. Ja suuritöistä. En olisi uskonut, kuinka kauan yhden pallon tekemiseen menee, ainakin minulta. Mutta nyt on yksi valmiina ja toinen puoliksi. Yritän huomenna ottaa kuvia kun on valoisampaa.

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 2
  Jutta

  Juu, varsinkin kun piti kahlata lehtiä läpi että löytyi sopivan värisiä terälehtiä. Ehkä jos olisi ollut valmiina oikean väriset paperit niin olisi saanut valmista nopeammin.

 2. 3
  M'man

  Eri hauskoja ja kauniita nama kukkaset ja pallo. Aivan uusi arkasrtelu tuttavuus tama! Nayttaa vaikealta, mutta ehka jos tekniikka on hallussa se sitten etenee ihan kiitettavaan tahtiin?

  Ja hieno idea myos kayttaa vanhoja lehtia etc. :)

 3. 4
  Jutta

  M’man, yllättävän helppoja nämä oli tehdä. Eka kukka meni koko ajan ohjeesta luntaten, mutta sitten alkoi sujua. En raaskinut leikellä alkuperäisiä askartelumateriaaleja, niin käytin vanhoja lehtiä, kun huomasin että löytyy kaikkia kivoja värejä.

+ Leave a Comment