Joululahjoja
Lahjat on saatu ja jouluruoat syöty (ja hyvin!) ja olemme taas kotona. Joulupukki toi muun muassa: posliinisen kahvipurkin, vanhan polaroid-kameran, radion, Panulle puisen P-painokirjaimen ja anatomisen lehmäpalapelin, huhmareen, muumipurkkeja, patalappuja, sukkia, lapaset ja paljon suklaata.

Fenno Jehu -radio on ties kuinka vanha, mutta se toimii! Nappuloita kun painelee ja pyörittelee, sieltä kuuluu venäjää, kiinaa ja Iskelmäradiota. Asiaankuuluvalla rätinällä höystettynä tietysti.

Polaroid-kamera on 50-luvun lopulta. Sillä on kuulemma aikanaan otettu passikuvia. Se vaikuttaa edelleen toimivalta pakkaukselta, mutta siihen sopivan filmin valmistus on lopetettu 90-luvun alussa. Harmi sinänsä. Minusta olisi mukava ottaa polaroid-kuvia, ne on niin hienoja. Kamera on kuitenkin sen verran komia, että kelpaa aivan ulkonäkönsäkin puolesta.

No related posts.

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment