Lomanviettoa
Lomanviettoa, kukin tyylillään.

Meidän pitäisi ryhtyä nyt makuuhuoneen kimppuun. Sieltä on poistettu kokolattiamatto, muovimatto ja korkkimatto ja alta löytyi hyväkuntoinen lautalattia. Seinien muovitapetti on myös revitty kutakuinkin alas. Valitettavasti samalla lähti myös osa vanhoja tapettikerroksia. Niitä oli ainakin 6 tai 7. Koska huoneessa oli tupakoitu, päällimmäiset tapetit oli pakko poistaa.

Suunnitelman seuraava vaihe: lautalattian pesu, kittaus ja hionta. Lattian maalaus. Uusien pinkopahvien virittäminen seinälle. Seinien maalaus. Komeron rakentaminen. Phuuuh. Ei välttämättä tässä järjestyksessä.

No related posts.

5 Comments

Add yours
 1. 1
  Black on White

  Teillä on ollut toimelias päivä!
  Itse mietin viimeksi tänään olohuoneen seinien maalaamista. Tiedän myös, että edessä on ensin useiden tapettikerrosten irrotus, siksi en aloittanut vielä remppahommia.
  Tuosta lautalattiasta tulee varmasti upea!

 2. 3
  Jutta

  Black on White, tapettien poisto ei ole herkkua. Nykyään on erilaisia maalaus- ja tasoitetapetteja, joiden päälle voi maalata ja jotka saa poistettua suhteellisen helposti. Minulla ei ole henk.koht. kokemusta niistä, mutta saattaisi toimia tapetinpoiston sijaan.

  Sussu, voin kertoa :) Toistaiseksi minullakin on aika hatara käsitys siitä, seuraavien päivien aikana viisastun varmasti.

 3. 4
  Katja

  Kiva nähdä että muillakin on remonttihommia, välillä tuntuu että itse tuskastuu sen hitauden kanssa, ei millään malttaisi odottaa helmikuun loppuun että pääsemme muuttamaan uuteen kotiin. Tosi kiva blogi sinulla, piti selata useampi sivu lueskellen :)

 4. 5
  Jutta

  Kiitos Katja. Itse juuri katselen läpi teidän flickr-kuvia :) Tosi kivoja!

  Remontti on kyllä tosi hidasta hommaa, ainakin jos on paljon remontoitavaa (niin kuin meillä). Olen varautunut asumaan remontin keskellä pitkään. Mutta olisi mukavaa, jos edes yksi huone näyttäisi kivalta ja epäkaaokselta.

+ Leave a Comment