Remonttivinkkejä


Olen lukenut viime aikoina Panu Kailan Talotohtoria. Se on kauhean mielenkiintoinen ja sieltä löytyy paljon vinkkejä vanhan talon kunnostamiseen. Valitettavasti sielläkään ei kerrottu, että ensin kannattaa mitata remontoitava huone ja sinne tulevat huonekalut ennen kuin alkaa suunnittelemaan sinne uudistuksia. Ööö, itsestäänselvyyksiä? Ei välttämättä kaikille…

Me olemme olleet tyytyväisinä rakentamassa komeroa makuuhuoneeseen, ovikin on jo ostettu. Eilen aloimme jostain syystä mittailemaan nurkkausta, johon komeron oli tarkoitus tulla. Vasta siinä vaiheessa tajusimme, että jos rakennamme komeron, emme saa mitenkään järjellisesti muita huonekaluja mahtumaan huoneeseen. No, ei hätä ole tämän näköinen. Voimme edelleen säilyttää vaatteita alakerran kaapissa (makuuhuone on yläkerrassa). Tarvitsee vain muokata sitä niin että kaikki vaatteet sopivat sinne. Ja jos joskus keksimme paikan johon rakentaa uuden komeron, meillä on ovi valmiina.

No related posts.

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Jutta

    Hmm… On kai ovien rakentaminen ihan mahdollista, luulisin :) Jos keksitte miten sen tehdään, laitathan raporttia kuvineen? Me ajateltiin tehdä minikeittiön uudet yläkaapit itse. Oviin on jo helat huuto.netistä, mutta ei itse ovia tai mitään muutakaan :)

+ Leave a Comment