Kirpparikierroksen satoaKiersimme kirppareita tarkoituksena löytää iso kattila liisterin keittämiseen. Aiomme tehdä liisterit itse vehnäjauhoista keittämällä. Saa nähdä mitä siitä tulee. Kattilaa emme kuitenkaan löytäneet, vaan sen sijaan jotain muuta. Eli whisky-setin johon kuuluu karahvi ja 6 lasia ja vielä toisen lasikarahvin. Tuo punainen virkattu myssy taitaa lähteä, niin suloinen kun se onkin. Se ei ole aivan minun tyyliäni.

Kierrätyskeskuksesta tarttui mukaan valkoinen jalkalamppu olohuoneeseen. Täällä on niin paljon rojua, etten saanut sitä vielä kuvattua kokonaisuudessaan. (Huom. taulut edelleen nojaamassa sohvan päällä.) Lampusta oli kuitenkin mennyt kierteet, eli sitä ei saatu vielä toimimaan. Täytyy katsoa, saako sen purettua osiin ja korjattua. Jos joku tietää jotain lamppujen korjaamisesta, neuvoja otetaan vastaan… 4 eurolla ei onneksi kauhea menetys, vaikka sitä ei saisikaan korjattua.

No related posts.

+ There are no comments

Add yours