Vuonna 2009


… on kitattu, hiottu ja maalattu lattiaa, ommeltu verhoja, leivottu Murulle lihapullia (testissä vehnätön eli nakiton ruokavalio), nähty kavereita, kyläilty, keitetty vehnäjauhoista liisteriä, tapetoitu sanomalehdillä komeroa ja suunniteltu häitä.

Hääkutsut pitäisi lähettää pikapuoliin, mutta ne eivät ole ihan valmiit. Haluaisin jo paljastaa, millaiset niistä tulee, mutta en voi vielä :) Ja paniikki alkaa iskeä, alle kaksi kuukautta häihin, ja niin paljon tekemättä!

No related posts.

5 Comments

Add yours
 1. 1
  anni

  hei, ensi vierailulla täällä tämä “täti” ja myöskin tuleva morsio.. Milloin teillä hääjuhlat?!? Mukavaa olisi jakaa komeuksia suunnittelusta ja häähössäkästä..

  ja MAINION ihanaa uutta vuotta!! JA terveiset annin cornerista…

 2. 2
  tiuku

  Hei,hurjan kiva kun kävit piipahtamassa ja kirjoitit kommenttia!
  Hyvältä ja kiintoisalta näyttää Kootuissa Muruissa!
  tässä on vähän kiinni otettavaa viime vuoden kirjoituksissa,mutta mielenkiinnolla jään seurailemaan
  ;-)

  Onnelista uutta vuotta, talo remppaa ja hei ihania häitä!!
  minulla on niin heikkokohta häille,ovat vaan ihania!

 3. 3
  Jutta

  Hei Anni, kiva kun piipahdit! Meillä on häät helmikuun lopulla, ne on vaan jääneet vähemmälle huomiolle muuton ja remontin takia. Nyt pitää pistää täysi tohina päälle että saa kaiken valmiiksi ajoissa. Täytyypäs käydä ajan kanssa kurkkimassa blogiasi. Mukava tavata “kohtalotovereita” :)

  Kiitos Tiuku ja tervetuloa! Varmaan seuraavan parin kuukauden ajan tulee aika paljonkin kirjoitettua häistä, toivottavasti en kyllästytä ketään :)

  Ihanaa ja mukavaa uutta vuotta!

+ Leave a Comment