Pink Attack!


Harhaudun hetkeksi normaalijutuista, koska Lumpuissa ja Lureksissa oli niin herkullinen kampanja. Haasteena on esitellä mitä kaikkea pinkkiä vaatekaapista löytyy. No minullahan löytyy, ja paljonkin. Ja jos Muru edustaisi jotain pienempää ja sirompaa rotua, varmasti häneltäkin löytyisi.

Tässä pientä otantaa pinkistä meillä:

1. Kukkaistyttöjen mekot häihin. Olin aluksi ajatellut valkoisia mekkoja, kun oma puku on niin värikäs, mutta talvella sellaisia ei löytynyt. Pinkki-viininpunainen-yhdistelmä toimii toivottavasti yhtä hyvin, koska omassa puvussani on samansävyisiä kirjailuja.

2. Pinkki-harmaa-ruudullinen toppatakki, johon luonnollisesti kuuluu pinkki hymiöheijastin. Totuuden nimissä täytyy myöntää, että takki on jo hieman rusehtava. En malta pestä sitä koskaan, koska se on aina käytössä. Lapaset sain joululahjaksi Panun äidiltä, ne ovat aivan huiput.

3. Vaaleanpunaiset aamutossut. Oikeastaan Panu sai nämä 30-vuotislahjaksi, mutta olen ominut ne itselleni. Panu saa käyttää karvaturrukkatohveleita.

4. Pinkkejä lapasia ja kynsikkäitä. Niitä löytyy muissakin väreissä, mutta pinkkejä eniten.

5. Vaaleanpunainen kesäasu. Ostin topin ja paidan toissa kesänä yhtä aikaa, vaikka molemmat olivat ihan liian kalliita. Oli vain pakko saada, kun olivat niin suloisia. Sitä paitsi juhlistin ensimmäistä kokopäiväistä työtäni (siis oikeaa, oman alan työtä… aina löytyy syitä shopata). Virtaheposukat eivät oikeasti ole enää käytössä, koska niissä on reiät kantapohjissa, eli vähän nyt lavastin. Pinkki vyö ei todellisuudessa ole vyö vaan joku kantoside tms. jonka pöllin köyhänä opiskelijana koululta. Paljon parempilaatuinen ja kestävämpi kuin ostamani halpisvyöt.

Vaikea näistä on yhtä suosikkia nimetä, ja monta hyvää jäi vielä tämän otannan ulkopuolellekin. Ehkä ykköseksi voisi kuitenkin nostaa Panun äidin kutomat lapaset, ne osuivat niin nappiin.

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  M'man

  Pink is POP ;)

  Tykkaan itsekin! :)

  Ja nuo morsiusneitojen mekot on aaaivaan ihanat!

  Milloin muuten on haat? :) Uuden vuoden puolella? Eli siis ihanaa, rakastunutta ja romanttista vuotta 2oo9 teille molemmille!

 2. 2
  anni

  Uhh, PINKKIÂ! Mulla on ihan toinen suhde pinkkiin. Teen siedätyshoitoa pinkeillä rintaliiveillä ja tyttäreni vaatteilla ja asusteilla.. Mutta herkullisen väristä sulla..silti ja mekot kauniit, hyvin kauniit!!! Häistä mäkin kiinnostunut, kuten jo aiemmassa kommentissa mainitsin. Meillä kesällä tulossa. Olisi kiva nähdä vilauksia juhlatsa, kukista, mekoista..ja PAAAALJON muusta.. Vink-vink!! :) Iloa sinne!!

 3. 3
  Nana

  Aika hauska postaus :) Minä olen mustan ystävä, tosin olen laajentanut väriskaalaa valkoiseen ja tällä hetkellä rakastan ruskean eri sävyjä…Ja…ostin ennen joulua pinkin t-paidan :D

 4. 4
  Jutta

  M’man, pinkki on väreistä parhaita :) Häät on helmikuun lopussa, aika pian siis, ainakin siihen nähden paljonko on vielä tekemistä. Alkaa pikkuhiljaa jännittää..

  Anni, vihje otettu vastaan :P

  Voin niistä jotakin paljastaakin, mutta en kauheasti ennen häitä. Oikeasti polttelisi ihan hulluna, haluaisi kaikille selittää kaiken mahdollisen häistä, kun niitä vaan suurimman osan ajasta ajattelee. Mutta täytyy yrittää hillitä itsensä, ettei vieraat tiedä kaikkea etukäteen :)

  Minulla o muuten pinkki kausi jatkunut aika kauan. Siskontytöille on ollut helppo ostaa lahjoja, koska on niin samanlainen maku. Mutta nyt vanhempi (9-vuotias) on kasvanut vaaleanpunaisesta vaiheesta ohi jo, hänelle piti ostaa häihinkin tumman/luumunpunainen pitkä mekko, koska pinkki tuntui liian lapselliselta :) Hänkin on siis kukkaistyttönä.

  Nana, siitä se lähtee! Vaate kerrallaan… ;)

+ Leave a Comment