Operaatio pinkopahvi


Pinkopahvit on kostutettu, liisterit keitetty ja sähköjohdot irrotettu. Nyt on aika käynnistää operaatio pinkopahvin seuraava vaihe: kiinnitys. Jännittää, miten siinä käy. Tämä on ensimmäinen kerta meille molemmille.

No related posts.

4 Comments

Add yours
  1. 2
    Jutta

    Kiitos Nana :P Eikö pinkopahvi ole tuttu? Sitä on 50-luvulle asti käytetty paljon seinissä ja katoissa ja me ajateltiin sillä tasoittaa seinät, kun sitä on käytetty talossa alunperinkin.

  2. 4
    Jutta

    Sussu, yksi seinä puuttuu vielä. Naulaus on yllättävän hidasta, kun naulaamme nupinauloilla ihan perinteisesti käsin. Saa nähdä, pitääkö pahveja korjailla jälkeenpäin. Yksi kupru sinne ainakin jäi, kun yritimme soveltaa. Ja joudumme ehkä liimaamaan saumoja uudestaan, koska emme tajunneet sekoittaa liisteriin liimaa. Ensi kerralla sitten osaa paremmin, ei tämä onneksi kauhean kalliiksi tule, vaikka ei kerralla onnistuisikaan.

+ Leave a Comment