SatunnaistaSain Sarilta haasteen kertoa kuusi satunnaista asiaa itsestäni. Tässä näitä nyt tulee.

1. Värit – rakastan värejä ja kaikkea värikästä. Pitkäaikaisia suosikkejani ovat punainen, vihreä ja turkoosi eri muodoissaan. Sinisestä en ennen tykännyt ollenkaan, se oli minusta maailman tylsin väri, mutta nykyään olen huomannut ostavani sinisiäkin vaatteita. Ja haaveilen koboltinsinisistä laatoista keittiöön.

2. Piirtely – piirtelen aina jos minulla on kynä ja paperia edessäni. Pienenä piirsin kaikille mahdollisille pinnoille: ostoslistoihin, koulukirjoihin, pulpetteihin, talouspaperille… En yleensä ajattele mitään kun piirtelen, jälkeenpäin saatan katsoa, mitä tuli piirrettyä.

3. Muru – tuli elämääni onnellisten sattumusten ja täydellisen ajoituksen kautta. Niin kuin näköjään moni muukin asia :) En olisi ikinä kuvitellut ottavani saksanpaimenkoiraa, mutta Muru etsi uutta kotia ja tiesin sen aivan ihanaksi koiruudeksi. Kaikki luulevat sitä pennuksi, kun se on niin leikkisä ja suloinen.

4. Remontti – en ole ikinä ennen remontoinut mitään. Jännityksellä odotan, mitä meidän remppaprojektista tulee. Onneksi talo on vanha, kaiken ei tarvitse olla täydellisen viivasuoraa ja siloista.

5. Ratsastus – harrastin ratsastusta lapsena ja nuorena. Teininä se jäi, mutta olen haaveillut, että joskus menisin taas ratsastustunneille.

6. Blogit – minusta on tullut lyhyessä ajassa aivan blogiaddikti.

Ja nyt olisi aika haastaa kuusi ihmistä… Hmm… Haastan Sussun, Nanan, Annin ja Elegian. Siinä ei nyt tullut ihan kuutta vielä, joten jos joku haluaa, voi napata haasteen mukaansa.

Tässä vielä säännöt englanniksi:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they’ve been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 2
  Elegia

  Ihanat kuvat, teidän koiruus-Muru on aivan ihana! Ja teillä on muuten ihanat lautalattiat kodissanne.

  Kivoja asioita olit valinnut itsestäsi. Meillä on muuten jonkin verran yhteistäkin. Minäkään en pidä oikein sinisestä väristä vaatteissa. Paitsi vaaleansinisestä vähäsen. Muuten se menettelee kyllä. Ja olen myös harrastanut ratsastamista nuorena, mutta se on jäänyt.

  Kiitos haastamisesta – teen tämän jossain vaiheessa, kunhan keksin miten. :)

 2. 5
  Jutta

  Nana ja Sussu, käyn heti katsomassa :)

  Elegia, Muru-kuva on siis otettu meidän mummolassa. Tuo alempi, kitattu lautalattia on meiltä :) Mutta itse asiassa nyt kun se on maalattu, se näyttää aivan samalta. Tuota kuvaa katsellessa tajusin, että meidän mummolalla on aika suuri vaikutus mun sisustusmakuun.

  Minä olen alkanut tykätä joistain valituista sinisen sävyistä. Esim. sellaisesta vähän vihertävästä, joka ei kuitenkaan ole vielä tumma turkoosi. Vaatteissa sininen tuntuu niin aikuiselta väriltä. Jos laitan sinisen paidan, täytyy laittaa sen kaveriksi kirkkaita värejä tai paljon koruja.

  Sari, kiitos kivasta haasteesta :)

+ Leave a Comment