Punainen


Itkis ja Sussu ovat esitelleet punaisia hiuksiaan ja saaneet minutkin haikailemaan niitten perään. Kuva on otettu vajaa vuosi sitten, kun minulla viimeksi oli. Hehkuvasta väristä voi päätellä, että hiukset on vasta värjätty. Suurimman osan ajasta ne olivat enemmänkin hailakanpunaiset, koska väri haalistuu niin nopeasti. Punaiset hiukset myös sotkevat kaiken, pyyhkeet, tyynyt, kylppärin seinät.

Jotenkin tahdon nyt unohtaa kaikki punaisten hiusten huonot puolet ja palata niihin. Häihin asti täytyy pysyä luonnontilassa ja kasvattaa hiuksia, mutta ehkä häiden jälkeen… Pitäisiköhän leikata hiukset lyhyiksi ja värjätä punaiseksi?

(Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, se on otettu kamerakännykällä.)

No related posts.

5 Comments

Add yours
 1. 2
  Nana

  Samaa mieltä Sussun kanssa! Minullakin oli jokin aika sitten aika tummat hiukset ja niissä punaisia ja vaaleita raitoja,mutta kyllästyin punaiseen juuri tuon sotkun takia ja värikin haalistui aina niin nopeasti. Voih, saisipa jotain uutta ilmettä itselle, kyllästyttää…

 2. 3
  Jutta

  Sussu, tuo omppumekko saa oikeasti mahan näyttämään niin kuin olisi raskaana, mutta käytän sitä silti. Omput on kivoja :)

  Nana, jotain vaihtelua kaipaisin minäkin, olen niin pitkään ollut omanvärisillä hiuksilla. Joskus olin pari vuotta blondina, mutta silloin sai ravata jatkuvasti kampaajalla juurikasvun takia.

 3. 5
  Jutta

  M’man, no yllättävän prinsessaisen mekon menin ainakin ostamaan. Meinasin aluksi ostaa Rembolta sellaisen lilan mekon, mutta sitten tuntui että sellaista voi pitää muulloinkin. Niimpä löysin sitten ihan kunnon perinteisen hääpuvun, laahus ja kaikki… Yllätin ainakin itseni ihan täysillä :)

+ Leave a Comment