Polaroid
Voi onnea, sain ihka oikean, toimivan Polaroid-kameran! Tässä ensimmäiset ottamani kuvat. Salamaa en saanut vielä toimimaan enkä jaksanut etsiä käyttöohjeita netistä kun olin niin innoissani. Malttaisinkohan olla räpsimättä kaikkea filmiä kerralla… ehkä… :)

Lisäys: nyt salamakin toimii.

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 3
  Krisu

  Olen kyllä niiiin ulkona. Mikä juttu tämä uusi polaroid-villitys oikein on? kalliiksikin taitaa tulla, mä olen ihan vaan sitä poladroidia käyttänyt, mutta en silti nyt ymmärrä tätä retro-hommaa…

 2. 4
  Jutta

  Annika, on se poladroidkin kiva, aion jatkaa silläkin leikkimistä :)

  M’man, nämä on kyllä niin nostalgisia. Minulla on joku heikko kohta kaikkeen vanhaan ja vanhanaikaiseen.

  Krisu, polaroidissa kamerat on halpoja, mutta filmi kallista. Itse löysin filmin puolet halvemmalla ebaystä kuin jos Suomesta olisin tilannut. Digi-kuvaamisessa on sitten juuri toisin päin, kamerat on kalliita, mutta kuvaaminen ilmaista, ainakin jos ei halua kuviaan paperille. Eihän tällä raaski samalla lailla räpsiä kuin digikameralla, mutta minä tykkään. Polaroid-kuvissa on vaan jotakin ihan omaa tunnelmaa :)

 3. 6
  Squickie

  On varmasti toista muuta kuin poladroidi vaikka kiva korvike sekin on! :) Oikeasta polaroidkamerasta olen itsekin haaveksinut, vaikka omaankin hyvän digijärkkärin. Se oikean polaroid-kuvan tietty tunnelma ja käsinkosketeltavuus on ihan oma juttunsa.

 4. 7
  Jutta

  Squickie, on se polaroid ihan oma juttunsa. Vaikka laatu ei ole samaa luokkaa kuin järkkäreissä, mutta se suttuisuus ja värit on vaan jotenkin.. en tiedä, hienoja :)

  Ostamani kamera oli halpa, sellainen sx-70 olisi kai paljon parempi, mutta liikkui sellaisissa hintaluokissa etten raaskinut. Ehkä joskus sellainenkin sattuu kohdalleni (toivon) :)

+ Leave a Comment