Kutsut




Hääkutsut saatiin viiimein lähetettyä viikko sitten. Suuri paino lähti rinnalta, kun sain ne matkaan. Muutenkin kaikki alkaa olla jo selvää. Puvut on, pappi on, dj löytyy, kampaaja ja meikki on varattuna. Häämusiikki on vielä mietinnässä ja bändi puuttuu. Jotenkin en sitä osaa stressata niin paljon, mikä on yllättävää. Olen kauhea stressaaja. Vielä on jäljellä paljon käytännön tekemistä, mutta se tuntuu helpommalta, kun suuret asiat on hoidossa.

Suunnittelin kutsut itse, Panun avustuksella tietysti. Painatimme ne digipainossa. Kuoret on Sinellistä. Alunperin halusin ruskeita ekokirjekuoria, mutta ne olivat loppu varastosta juuri sillä hetkellä. Postimerkit ovat itse suunniteltuja omakuvapostimerkkejä.

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 1
  Elegia

  Todella kauniit ja persoonalliset kutsut ja postimerkit. Saako muuten udella tuliko postimerkeille paljonkin hintaa, kun teitte ne omasta mallista? Luin joskus aiheesta Postin sivuilta, mutta siitä on aikaa.

 2. 3
  Nana

  Olettepa kyllä saaneet hienot kutsut aikaan! Ihana idea tuo lintuparin “kohtaaminen” !
  Kun postimerkkikin on samaa teemaa, niin kyllä tuollainen kutsu on ilo saada. Huomaa, että on oikeasti nähty vaivaa :)
  Stressitöntä häiden odotusta edelleen!

 3. 4
  Jutta

  Kiitos mukavista kommenteista :)

  Elegia, yhdelle postimerkille tuli hintaa 1,40e. Ei minusta kauhean paljon, jos normimerkki maksaa 0,80e.

  Nana, toivotaan stressitöntä… Itseni tuntien en varmaan nuku muutamaan yöhön ennen häitä kun olen niin täpinöissään. Siis sillä lailla hyvälläkin tavalla. Eniten pelottaa, että pyörryn kirkossa ennen kuin ehdin sanoa ‘tahdon’ :)

 4. 8
  Jutta

  Kiitos kaikille mukavista kommenteistanne :) Ne merkitsevät minulle paljon.

  Anni, minäkin olen käynyt kurkkimassa teidän hössötystänne, kivaa nähdä miten muilla :)

  Merja, eiköhän se pahin mene ohi kun kirkosta päästään. Olen ymmärtänyt että pieni panikointi kuuluu aina asiaan :)

  Sussu, kiitos :) Yritimme tehdä näistä oman näköiset mutta silti romanttiset.

+ Leave a Comment