KaukokaipuuHuurrekuvat jatkuvat. Luovassa lauantaissa on tänään aiheena kaukokaipuu. Jos emme olisi ostaneet taloa, reilun kuukauden päästä suuntaisimme häämatkalle. Mutta en todellakaan valita, uusi koti on aivan ihana. Vaatii vain vähän työtä.

No related posts.

13 Comments

Add yours
 1. 2
  Jutta

  Täytyi sanoa heippa Seychelleille ja Sansibarille, mutta ei se nyt kauheasti harmita. Välillä vaan kun tätä pimeyttä ja kylmyyttä jatkuu, olisi kiva vain löhötä jossain lämpimässä ja auringossa.

 2. 5
  Jutta

  Holle, tämä tuli minullekin ekaksi mieleen. Sopiva kuvakin oli jo valmiina, vähän vain muokkasin talvisemmaksi ja kylmemmäksi. Lintulajista en osaa sanoa, olisiko joitain muuttolintuja, jotka ovat jumahtaneet pohjoiseen.

  Elegia, totta, häämatka voi odottaa rikkaampia ja remontittomia aikoja. Ehtiipä sitä myöhemminkin. Päätin myös että tiukan budjetin vuoksi kihlasormus saa toimia vihkisormuksena. Panu saa sitten joku hääpäivä ostaa minulle lahjaksi kunnon timanttisormuksen ;)

+ Leave a Comment