Oranssi


Blogistaniassa on kiertänyt oranssi haaste (ainakin täällä, täällä ja täällä). Kukaan ei ole haastanut minua, mutta otin mallia omatoimiselta Elegialta ja haastoin itse itseni. Ensin ajattelin ettei meiltä löydy oranssia, mutta kun aloin katsella sillä silmällä, sitä löytyi vaikka mistä. Aika arkisia asioita tuli tällä kertaa kuvattua.

No related posts.

5 Comments

Add yours
 1. 1
  Krisu

  Ihanainen on oranssi kollaasisi!
  katsohan muuten tarkemmin, alun perin Susupetalin liikkeelle laittama haaste (ensimmäinen ‘täällä’-linkkisi9 haastaa tekemään värikollaasin, ei määrittele väriksi oranssia. Niin ne haasteet muuttuvat matkalla;) Minä tein mustan kollaasin…

 2. 5
  Jutta

  Itkupilli, tämä oranssi kollaasi on aivan huippuidea. Ihastuin sinun kollaasiisi ja kun näin Elegian kollaasin, rohkenin itsekin testaamaan :) Ei ole tainnut blogissani olla mitään näin kirkasta ennen.

  Hei Elina, tämä oli tosi kiva haaste. Lopputulos on ihan erilainen kuin kuvani yleensä, tuli innostus tehdä lisää värikästä.

+ Leave a Comment