Tulossa pätevä emäntä


Enää kaksi viikkoa! Sitten minusta tulee pätevä emäntä, jollaiseksi tässä koulitaan.

Päivä alkoi pilkillä. Täytyyhän hyvän vaimon ruokkia rakkaansa.

Nämä miehen kourat eivät ole minun. Minä en saanut yhtään kalaa :( Tämäkin sintti laitettiin takaisin kasvamaan lisää kokoa.

Sen sijaan tässä vaivaan taikinaa omin pikku kätösin. Ihan komiat leetat niistä syntyi, vaikka itse sanonkin. Ainakin Panu söi niitä aivan tyytyväisenä, kun vein tuliaisiksi. Saattoi jopa käydä mielessä, ettei ihan toivoton emäntä ole tulossa :)

Välttämättömät ohjeet leetan letittämiseen

Ihan kaikkea en koulutuksesta halua paljastaa, mutta voin sanoa, että monta hyödyllistä asiaa tarttui matkaan.

Kuvat on ottanut kaasoni ja ihana ystäväni, joka järjesti minulle ikimuistoiset polttarit

Kaikki ovat jo varmaan ihan kyllästyneitä häähöpinöihini. Mutta kun päähän ei mahdu muuta. Yrittäkää kestää, kohta se on ohi, lupaan sen.

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 2
  Elegia

  kalastaminen on muuten minusta hauskaa! Jos pitäisi valita leipomusten ja kalastuksen välillä, niin epäröimättä kalastaisin. Harrastan kalastusta muutenkin etenkin kesäisin.

  Sinulla siis pari viikkoa vapautta jäljellä ;-)

 2. 3
  Jutta

  Nana, hyvä etten ole vielä kyllästyttänyt hääjutuillani :)

  Elegia, jos sitä nyt vapaudeksi voi kutsua… ;)

  Tämä oli minulle eka kerta pilkillä. Kalastanut en ole koskaan, jos onkimista pienenä ei lasketa. Pilkkiminen oli kyllä mukavaa, vaikka mitään en saanut.

 3. 4
  Sari

  Voi kun pääsisikin joskus pilkille! Se on hauskaa puuhaa! Kiva, kun sintti meni vielä takaisin kasvamaan… Hyvä emäntä on selvästi tulossa, kun noin komiat pullapitkotkin oli kotiin kannettavina.

  Ja eikös se kuulu asiaan, että jos on häät tulossa, niin niistä sitten puhellaan? Ei ainakaan mua ole haitannut yhtään ;-)

 4. 5
  Jutta

  Sari, teilläpäin taitaa tosiaan olla turhan lämmintä siihen hommaan. Sinun pitää tulla Suomeen talvella ja ottaa se missioksi :)

  Meidän pilkkiminen oli enemmän sellaista amerikkalaistyylistä, paljon evästä, hauskanpitoa ja minttukaakaota lämmikkeeksi. Ei mitään yksinäistä mietiskelyä! :P

+ Leave a Comment