Lokerikon uusi kuosi

Viime päivät on paitsi valmisteltu kuumeisesti häitä, kunnostettu lokerikkoa, josta mainitsin pari postausta sitten. Kun saimme sen, se oli aivan pölyinen ja seittien peitossa. Sisältä löytyi aivan yllättäviä aarteita.

Kuvissa se on jo pesty pariin otteeseen ja hiottu. Tullessaan se oli paljon tummempi. Maalasimme sen valkoiseksi Maalarin valkolakalla, koska sitä meillä sattui olemaan. En tiedä, oliko se todellakaan paras ratkaisu. Maali kupli eikä millään meinannut tarttua joihinkin kohtiin. Mutta toisen kerroksen jälkeen se näytti jo ihan kelvolliselta. Ilmeisesti maali oli yön aikana kuivunutkin ihan hyvin.

Lokerikko tulee keittiön sitten kun se saadaan remontoitua. Lokeroihin saa talteen kaiken pikkusälän. Yläosan uriin voi laittaa esille valokuvia, postikortteja tai mitä sitten haluaakaan.

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 2
  Jutta

  Hei Kirsi, mukava saada uusia kommentoijia tänne :)

  Arvasit ihan oikein, lokerikko oli vaikea maalata. Normaalit pensselit eivät mahtuneet lokeroihin ja siksi maali varmaan reagoi, kun vanhaa pintaa ei saanut hiottua pois kunnolla. Onneksi löysin vanhoja öljyvärisiveltimiä, niillä pystyi maalamaan lokeroiden sisältäkin. Jotakin hyötyä lyhyeksi jääneestä taideharrastuksesta…

 2. 4
  Anki

  Kiva idea-lokerikko! Mihin sitä on joskus käytetty?
  Meillä oli häät viime kesänä ja vaikka oli ihan pienmuotoiset niin siinä oli ihan tarpeeksi organisoitavaa..no kerranhan sitä naimisiin mennään(toivottavasti..)niin onhan se vaivansa väärti.:)

 3. 7
  Jutta

  Hih, Anni, voimia tässä tarvitaanki kun kaikki vuorollaan sairastaa…

  Anki, se toimi kuulemma kaupan siemenlokerikkona. Meilläkään ei mitkään kauhean suuret häät ole, mutta yllättävän paljon tekemistä.

  Sari, minäkin näin tämän jostain syystä heti valkoisena :)

  Kiitos Ilona! Nyt se tarvii enää keittiön johon laittaa se :)

+ Leave a Comment