Kirpparin aarteita


Kirpparilta on taas kertynyt jos jonkinmoista pientä aarretta mukaan. Oranssi käsilaukku ja Matka nukkehäihin -kirja eivät ole minun löytöjäni, vaan Panun lahjoja minulle(!) Hän odotteli kaupungilla sillä aikaa kun minä sovitin hääpukua (ennen häitä siis) ja oli heti ajatellut minua nähdessään ne. On se kyllä hyvä mies :)

Viime viikolla olemme kiertäneet kirppareita missiona löytää tarpeeksi kapea yöpöytä/taso joka mahtuisi sängyn ja seinän väliin. Sellaista ei vielä löytynyt, mutta löytyi vihreä lasipurkki, ‘hopeiset’ kynttilänjalat ja pieni kirkas kuviollinen lasikupu lampulle. Saattaa päätyä esimerkiksi vessaan. Lisäksi löytyi kukkakuvioiset pitsi/harsoverhot, miksi noita nyt kutsutaankaan.

Nuket matkalla avioliiton satamaan

Tarjoiluastiastoni alkaa selvästi kasvaa, nyt mukaan tarttui metallinen tarjotin. Joku noissa vanhoissa tarjottimissa vetoaa minuun. Makuuhuoneeseen löytyi ihana vaaleanpunainen puntari. En tiedä, puntaroinko sillä paljoa, mutta ainakin se on sievän värinen.


The African Bridge -lehtinen opettaa englantia havainnollistavien kuvien kera.

Panu osti vielä itselleen vinyyli-LP-paketin Heut spielt der Strauss. Tietääkseni Panu ei kauheasti kuuntele klassista musiikkia. Mutta kukapa ei lämpenisi näin komeille viiksille…?

No related posts.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment