Makuuhuoneen nurkkaus


Talon vanha kampauspöytä pääsi paikalleen makuuhuoneeseen. Olen sitä joskus aiemmin saattanut vilauttaa, mutta nyt vasta se on oikealla paikallaan. Kampauspöytä on ollut talossa niin kauan kuin entinen asukki saattoi muistaa, eli varmaan jostain 50-luvulta. Harkitsin sen maalaamista, kultaköynnökset eivät oikein miellyttäneet silmääni. Mutta nyt ne näyttävät oikeastaan ihan kivalta. En ainakaan vielä tee mitään.

Posliinikäsi on etsystä blue bell bazaarilta. Entisessä elämässään se oli kumihanskamuotti, nyt koruteline.

Taulun tein Panulle ystävänpäivälahjaksi. Se on tehty kartongista, puhelinluettelon kartasta ja lahjapaperista. Idean omin aika suoraan Petit Collagelta. Kehykset on Kodin Ykkösestä. Siellä ei ollut sopivia tyhjiä kehyksiä, niin piti ostaa ale-taulu. Se oli pikkuisen liian iso, joten käänsin printin valkoinen puoli ylöspäin ja jätin vähän reunoja näkyviin.

Meille on kertynyt aika monta opetustaulua. Keväällä kukkivia puita ja pensaita pääsi makkariin, se on niin keväinenkin.

No related posts.

7 Comments

Add yours
  1. 3
    Jutta

    Kiitos Himmu ja mukava kun jätit kommenttia :)

    Elegia, minä lämpenin sille aika hitaasti, mutta nyt olen aivan rakastunut siihen. Sinun täytyy raivata alta jotain vähemmän tärkeitä huonekaluja niin sitten mahtuu ;)

+ Leave a Comment