Vessaideoita


Seuraavana remontointivuorossa taitaa olla alakerran vessa. Vessanpönttö halkesi melkein heti asuntokauppojen jälkeen, jonka vuoksi se on toiminut siivouskomerona koko tämän ajan. Olen ollut kahden vaiheilla, tulisiko uuden vessan seinille lentäviä lintuja blikiltä. Vaiko ihan omatekemä koko seinän kattava seinämaalaus.

Mutta vastaus on ehkä löytynyt.

kuvat blik

Se on Rainbow Poops. Kyllä, Rainbow Poops. En ala sitä tässä nyt sen kummemmin suomentelemaan. Sitä paitsi kuvakin jo varmaan puhuu puolestaan.

‘Ehkä’ sanon siksi, että en ole vielä saanut ajatusta myytyä miehelle. Minusta se on kaikessa kauheudessaan aika hieno. Ja siinä on ihanat värit…

Hmmm… katsotaan miten tässä käy.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 1
  Visualisti

  Jee, tahtoo lisää vessaideoita – minulla kun on sama projekti edessä..!

  Saatiin vessan kaluusteet ja pinnat juuri uusittua, mutta nyt ne seinät ammottavat tyhjyyttään. Olen myös harkinnut itse tehtyä seinämaalausta, ja tarroja ja magneettitauluja vaihtuvine näyttelyineen… Mutta mikään näistä ei ole vielä päätynyt toteuttamisasteelle.

  Seuraankin mielenkiinnolla josko sinultakin tulee vielä kivoja ideoita toteutettavaksi! Ja tietysti haluan tietää, mihin ratkaisuun itse päädyt, saatko myytyä tämänhetkisen ideasi!?

 2. 2
  Jutta

  Ideoita on ollut kaikenlaisia mutta emme ole vielä päättäneet mitään. Yksi jota en saanut myytyä, oli tumman pinkki vessanpöntön kansi :( No ei sellaista näkynyt kaupassakaan, mutta minusta olisi ollut hieno.

  Seinämaalauksen olin ajatellut kaksiväriseksi siluettityyppiseksi, mutta saa nyt nähdä mihin tässä päädytään. Olisihan se mukava että olisi jotain kivaa seinillä jota katsella ;)

 3. 3
  Sari

  Haa haaa haaaaah!!!! Rainbow poops!!! Päivän paras ja voin uskoa, että on vähän miehessä ylipuhumista, että menee läpi… Mutta siis, kuvioina ihan hauskoja, tuo nimi vaan on ihan paras… ;-)

 4. 7
  M'man

  Meilla tuollainen seina vessassa tarkoittaisi sita, etta lapset viihtyisivat aivan liian hyvin potillaan – tykkaisivat laskea ja vareja luetella vessakaynneillaan. ;) Ja niille, jotka kantavat mukanaan lehtia ajankuluksi, ei sita enaa tarvitsisi ;) Voisi laskea seinakoristeita. ;)

  Mutta olet oikeassa, vessa on yksi huone lisaa, johon keksia sisustusta :)

  Mukavaa vkoa!

 5. 8
  Jutta

  Totta, lapset varmaan tykkäisivät ja viihtyisivät :) Minusta tuo olisi mukava piristys, miksi vessan pitäisi aina olla valkoinen pikku koppero… ;)

  Mukavaa viikkoa sinullekin!

+ Leave a Comment