Torstaipäivän aarteita


Torstai on aarteita täynnä, tällä viikolla ainakin. Ystäväni talo on rakennettu vuonna 1929 ja hän löysi sieltä vanhan vanhan lämpömittarin. Ja antoi sen minulle! En ole vielä keksinyt, mihin sen laittaisin, mutta varmasti johonkin edustuspaikalle.

Kirpparilta löytyi metallinen omenavati 2 eurolla. Metallisten tarjoiluastioiden sarja kasvaa.

Näitten ihanuuksien lisäksi postissa tuli kirje Poketolta. Siellä oli jääkarhulompakko. Hyviä lompakkoja on niin vaikea löytää! Ja Peskimon letterpress-printti. Peskimo on idolini, he tekevät vaikka mitä hienoa, kuvituksia ja animaatioita ja kaikkea mahtavaa. Tämä varmaan päätyy työhuoneeseen inspiraation lähteeksi sitten kun se saadaan kuntoon. Sitä odotellessa se saa komistaa minikeittiön seinää.

No related posts.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment