Yksi kuukausi


Viikonloppuna tuli täyteen ensimmäinen kuukausi avioliittoa. Ensimmäisen hää(kuukausi)päivän kunniaksi kaivelin kuva-arkistoja ja muistelin häätunnelmia vielä hetken. Jos olette saaneet hää-yliannostuksen niin kannattaa jättää tämä väliin. Tämä on vain sitä ittiään.

Valmistautumassa


Kirkossa


Kattauksia

Kukkaistyttö vai keijukainen?

Fever

Kaaso ja morsian

Tauno ja Ansa

Ballerina

Ensin twistattiin…

…ja sitten teknottiin

Dj Esko (mutta ei se virallinen)

Kuvat ottivat ystäväni Karoliina, Eerika ja Hanna-Maija.

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 1
  Parolan asema

  Kauniit ovat olleet häät ja eritoten morsian!
  Kiitos myös pinkopahviprojektin esittelystä, olemme itse saman ongelman edessä kun emme halua kattolistoja repiä paikoiltaan, tästä oli suuri apu suunnitteluun :)

 2. 3
  bubble

  Mä vasta löysin tämän blogin, joten yliannostusta häistä ei oo vielä tullu ;) Kesällä toimin itse kaasona, ja yksien jo vietettyjen häiden lisäksi tänä vuonna on tiedossa vielä neljät, joten eiköhän se yliannostuskin ehdi tulla vielä jossain vaiheessa. Sitä ennen voi ihailla kauniita kuvia!

 3. 4
  M'man

  En mina -ikuinen romantikko- ainakaan koskaan tylsisty haatunnelmiin :)

  Kaunista, kaunista on!

  Upea tuo ensimmainen kuva, ihana sommitelma ja rajaus – tykastyin tuohon!

 4. 5
  Krisu

  Ihanaa päästä häittesi tunnelmiin, ei kyllä kyllästytä yhtään! Ensimmäinen kuva on todella hieno! Pidän myös sinusta otetusta, jossa valmistaudut peilin edessä.

 5. 6
  Jutta

  Hei Parolan asema, ja kiva kun jätit kommenttia! Mukava saada uusi kommentoija mukaan :)

  Meidän systeemillä naularivi näkyy jonkun verran katonrajassa, mutta on tietenkin makuasia, haittaako se. Meitä ei haittaa :)

  Voi kiitos, Inkivääri! :)

  Bubble, tervetuloa mukaan! Sinulla saattaa tosiaan olla yliannos odotettavissa, minä en varmaan sitä kauheasti enää pahenna ;)

  M’man, no hyvä ettei kyllästytä :) Ensimmäinen kuva on minunkin suosikkejani. Huomaa että on ammattikuvaaja, Jaani on niin taitava. Hän otti viralliset hääkuvat ja niissä on monta helmeä, vaikea valita niistä kiitoskortit yms.

  Hei Krisu, ensimmäisestä kuvasta minäkin tykkään paljon. En aikaisemmin halunnut laittaa sitä tänne, kun se tuntui niin henkilökohtaiselta, mutta nyt häistä on kulunut jo sen verran aikaa että saattoi.

 6. 7
  anni

  Oooh, VIHDOINKIN lisää hää-tunnelmointia.. Ihanaa!

  Ja niiiiin kaunista!

  Täällä pähkäillään kustujen kanssa. Kutsukrottipohjat odottaa… jOTAIN, mutta mitä. Mietintämyssyt ON päässä.

  ILOA!

 7. 9
  anni

  Kutsukorttien suhteen oli mota ideaa, mutta päällimmäisenä oli valokuvakollaasi (kuvia meistä vuosien varrelta), mut valokuvaajan kans jonka kans pititouhuta kesti ja päätin ostaa (kun halvalla sain) korttipohjat kirjekuorineen.. Värilliset..hihh.. Näet sit blogissa joskus.. :) Mut ajattelin kuitenkin käyttää valokuvaa, mut vähän muutakin, eli luulen et teen itse. Kiitos korteissa saan avun kyseiseltä valokuvaajalta..

  Kiva päästä näpertelemään. NYT odotan sormuksia jännittyneinä. Millaiset sormukset teillä? Huomenlahjat? Lahjalista? Kuinamoni tuli kaikista kutsutuista? yms..Kerro lisää häistä..hih

 8. 11
  Jutta

  Anni, jään odottamaan mielenkiinnolla :)

  Meillä oli niin tiukka budjetti, että säästimme sormuksista. Vihkisormuksena toimi kihlasormus, koska se on minusta yksinäänkin niin kiva eikä välttämättä tarvi toista kaverikseen. Huomenlahjaksi sain sitten sellaisen ihanan sormuksen, joka oli kuulemma lupaus että joskus myöhemmin saan ihan kunnon timanttihässäkän :) En mä sellaista oikeasti edes kaipaa, ehkä sitten joskus vanhana rouvana ;)

  Me toivottiin lahjaksi avustuksia talon remonttirahastoon. Jonkun verran saatiin kaikkea kivaa muutakin, sisustusjuttua yms. Suurin osa kutsutuista pääsi tulemaan, kutsuttiin n. 70 aikuista ja 60 pääsi tulemaan. Lapsia tuli ehkä kymmenen. Teimme yhdestä huoneesta lastenhuoneen, jossa oli dvd ja leffoja ja sitten piirustuspaperia ja värikyniä.

  Kiva kuulla sitten että miten teillä menee :)

  Sari, pinkit kengät hankin kihlajaisiin ja olisin halunnut häihin “oikeat” kengät. Mutta en löytänyt mistään tarpeeksi matalia, sieviä kenkiä. Loppujen lopuksi hyvä, sillä minusta nuo sopi tosi hyvin hääpuvun kanssa. Ja oli ihan mun tyyliset :)

 9. 12
  anni

  Jutta,

  Ooh, KIITOS niin perusteellisesta vasutauksesta.

  EI meidänkään budjetti hääppönen ole..
  Sormukset tilattiin Eestistä tutulta kultasepältä (valkokulta + jalokivi, EI timantti) ja siinä säästettiin suomen hintoihin n.800e! Mutta sormuksista tulee kyllä jossain vaiheessa lisää blogiin.

  Paljastan sulle (salaisuutena, hihh!) et mullakin on punaiset matalat balleriinat (vadelmanpunaiset) ja puku vihreä.. Puku roikkuu jo kaapissa, teetetty, mutta sekin tuli melko hyvällä hinnalla, n. 600,- Kyllä sitä pystyy säästämään ns. tyylikkäastikin.
  Huomenlahja miehelleni on mietinnässä, tiedän et se haluaisi kipapyörää (hahaha!), mut se masaa niiiiiiin..mut en haluakaan antaa mitään perinteistä.

  Mut, on ollut ihanaa lukea sun häistä, KIITOS siitä!

 10. 14
  Jutta

  Anni, ei kestä. Mukava vaan jatista häistä :) Teillä on hyvä kun on noita kansainvälisiä suhteita, niin saa säästettyä. Ihanalta kuulostaa pukusi, odotan että pääsen näkemään.

  Elegia, ohhoh, kiitos vaan :)

+ Leave a Comment