Olohuoneen uusi hylly


Olohuoneeseen saatiin viimein kunnon kirjahylly. Minulla ei ennen ole ollut tuollaista “oikeaa” hyllyä, enkä sitä ole ennen kaivannutkaan, mutta jotenkin uuden kodin olohuone suorastaan huusi sellaista. Minulla on kirjat säilyneet pinoissa. Työhuoneessa niin on edelleen, mutta olen jopa alkanut toivoa pikkuista hyllyä sinnekin.

Olohuoneen hylly löytyi kirppikseltä 35 eurolla ja pienellä liimailulla se on aivan kelpo kappale. Vähän karultahan tämä vielä näyttää. Huone kaipaa vihreää maalia vanhojen tapettien tilalle. Muutama taulukin auttaisi.

Sunnuntaina tyhjentelin muuttolaatikoita, joita meillä on vielä valitettavan paljon. Hyllyn sisältö tulee varmasti vaihtamaan muotoaan vielä monta kertaa. Nyt halusin vain tyhjentää mahdollisimman monta laatikkoa.

Upo-hellan pelastin vuosia sitten kauppahallin roskiksilta. Se on toiminut yöpöytänä, eteisen laskutasona ja sijaitsee nyt olohuoneessa.

Erään oven takaa löytyy valaistu baarikaappi. Kihlajaislahjaksi saatu viskipullo löysi itseoikeutetusti paikkansa sieltä, yhdessä kirpparilta löydetyn viskisetin kanssa.

Mietiskelevät gargoylet

Norsuja minulle on kertynyt aika paljon.

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 3
  Jutta

  maijja, on sitä aina välillä joku ihmetellyt. Ja mies, kun kuuli että se tulee muutossa mukaan kun muutimme yhteen. Oli luullut että se on joku kämpän jämähella :)

  marjohei, kiitos :) Tuo sopi yllättävän hyvin tänne. En ollut aivan varma, mutta ajattelin että 35e ei ole niin paha, jos tuli tehtyä virhearvio.

 2. 6
  Elegia

  Kaunis tuo kirjahylly ja söpöjä yksityiskohtia siinä. Tuo omenakello on hieno, kuin koriste. Aika tehnyt tehtävänsä, sillä piti ihan kääntää 50 markkaa euroiksi, että tajuaa hinnan. Ennen sitä muutteli toisinpäin :)

  Tuo hellan käyttäminen pöytänä on mainio idea! Eipä olisi tullut mieleenikään moinen, erikoista!

+ Leave a Comment