Where did the blue skies go


Eilen

Tänään

No related posts.

2 Comments

Add yours
 1. 1
  bubble

  Oi! Käsitin että ovat oikeita polaroideja, millainen kamera sulla on? Mistä yleensä hankit filmin?

  Itsellä on 90-luvun ihanainen Spice Cam (Polaroid 600). Filmiä oon tilannut lähinnä jenkkien ebaysta, mutta piru kun hinnat nousee tosi nopeesti nyt kun valmistus on lopetettu :/ Eikä Fujin filmit taida käydä kuussataseen.

 2. 2
  Jutta

  Hei, oikeita polaroideja ovat. Kamera on Sun 660 Autofocus, syö 600-filmiä. Aika köpö ja halpis, sellainen musta laatikko :) Haaveilen sellaisesta kunnon sx-70-mallisesta, mutta ne on niin kalliita.

  Me ostettiin iso kasa filmiä ebaysta häitä varten, sai halvemmalla kun tilasi paljon kerrallaan. Kauhulla odotan että mitä maksaa jos tilaa lisää, kun hinta taitaa nousta koko ajan. Se polaroidin pelastusoperaatio kuulostaa hyvältä, jos et ole jo tutustunut, niin se löytyy täältä http://www.savepolaroid.com/

+ Leave a Comment