Meren jäälläKävimme eilen kävelyllä ja kuvaamassa meren jäällä. Muru oli aivan täpinöissään, juoksenteli ympäriinsä ja heitteli itselleen patukkaa. Aurinko laski todella kauniisti taivaanrantaan, mutta kylmä meinasi tulla.

Kun olimme lähdössä, jää alkoi paukkua ja halkeilla. Se oli pelottavaa, vaikka tiesimme, ettei jää oikeasti voi pettää. Sitä paitsi täälläpäin ranta syvenee niin hitaasti, että vesi olisi ollut vielä matalaa. Silti oli aika hurja tunne, kun kuuli miten jää halkeili kaikkialla ympärillämme. Murukin selvästi valpastui ja näytti vähän säikähtävän. Aika kiireellä kävelimme sitten rantaan, vaikka varmaan mitään vaaraa ei ollutkaan.

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  bubble

  No mutta! Sehän taitaa olla Nallikarin majakka :) Vai pettävätkö sokeat silmäni.. Yhteensattumat elämässä on vaan mun mielestä aina hauskoja, siksi kommentoin tyhmiäkin pieniä asioita. Muun muassa olen myös kaimasi ;)

 2. 4
  Jutta

  bubble, kyllä silmäsi näkevät aivan oikein :P Ja lisää yhteensattumia, blogistasi päätellen olimme myös samalla Reginan keikalla :)

  Sari, no kylmä siellä olikin! Sormet ja jalkapohjat aivan tunnottomina reissun päätteeksi. Mutta millään ei olisi malttanut lähteä pois…

  Mukavaa viikonjatkoa sinne lämpimämpiin maisemiinkin! :)

  ValGalArt, thanks! :)

 3. 5
  M'man

  Ihania maisemakuvia… tuo Murun kuvaon lempparini.

  Hurjaa tuo jaan paukuttelu. Ja uskomatonta miten siella viela on noin paljon jaata.

  Tuosta ylemmasta postauksestasi opin juuri, etta koirillakin voi olla allergiaa… Mieheni on kolmatta vuotta nyt, vika vuosi, siedatyshoitoa ottanut joka aamua. On se sita ainakin helpottanut. :)

 4. 6
  Jutta

  M’man, jäätä on edelleen niin paljon että pystyy kävelemään, kävimme taas eilen :)

  No hyvä kuulla että siedätyshoidoista on apua, varmaan mekin kokeilemme niitä. Luulin että ne ovat sellaisia että niitä pitää jatkaa lopun ikää. Ehkä koirille ja ihmisille on eri menetelmät? :)

+ Leave a Comment