Aamiaisella
Krisulla oli blogissaan aamiaishaaste. Kukaan ei ole haastanut minua, mutta vein sen silti. Meidän perheessä aamiainen ei ole mikään kokkaustaitojen juhlahetki tai kulinaristinen ilotulitus. Se on hetki jonka aikana tulen pikkuhiljaa tajuihini. Olen erittäin aamu-uninen! Mies on niin ihana, että tuo aamukahvit vuoteeseen. Hän hemmottelee minut aivan piloille.

Aamiaiseen kuuluu joka aamu mutteripannussa keitetty maitokahvi, kaksi kuppia. Suodatinkahvista en tykkää, töissä juon mieluummin teetä. Kahvin lisäksi aamupalalla nautitaan aamiaispulla. Se voi olla pulla, pari keksiä tai suklaata. Ei ehkä kovin terveellistä, mutta en pysty syömään mitään “kunnollista” niin aikaisin. Olen opetellut syömään edes jotain makeaa, että pärjään töissä lounaaseen asti.

Viikon aamupalat:

 • Lauantai, sunnuntai ja maanantai: Suklaakakkua. Maanantaina alkoi jo kyllästyttää
 • Tiistai: Fazerin keltaista suklaata
 • Keskiviikko: Viimeiset häistä ylijääneet pikkuleivät. Panun äidin ja siskon leipomia. Tosi hyviä.
 • Torstai: Fanipaloja. Meni aika monta :)
 • Perjantai: Vaniljakierrepulla kevyesti lämmitettynä

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 3
  Sussu

  Hämmentävää… Pellon pientareella sen sanoi!

  En ole koskaan tajunnut, miten aamiaiseksi voi syödä makeaa. Aina hotelleissa harmittaa, kun hyvät tarjolla olevat pullat ja keksit pitää jättää syömättä.

  En myöskään ole ikinä ollut sängyssä syömisen ystävä. Eihän siinä herää ikinä. Mutta koska sinä, Jutta, siitä tykkäät, niin kauheesti pisteitä Panullesi! :)

 2. 4
  Krisu

  Hoh! Kiva, että nappasit, on sulla sen verran makeat aamupalat. Ja ihana mies, kun sänkyyn tuo rouvalle pullaa ja kakkua! :D Ei maistuisi moinen makeus kyllä aamuisin mulle ja painaisin varmaan yli sata kiloa saman tien, jos söisin suklaakakkua aamupalaksi.

 3. 6
  Jutta

  Hei kaikille ja kiitos kommenteista! Toivottavasti teilläkin on ollut mukava ja rentouttava loma :)

  Painon salaisuus on kauhea stressi! Häitten jälkeen olen lihonut jo monta kiloa kun ei ole tarvinnut stressata. Nyt pitää varmaan alkaa vahtia syömisiään vähän tarkemmin. Aamiaispullasta en kyllä luovu, mutta iltapäivän ja illan herkkuja saatan vähentää :)

  Niin ja Sussu, olet aivan oikeassa. Ei siitä herää ikinä :)

  Minulle käy muuten hotelliaamiaisella juuri päinvastoin. Siellä on kaikkia herkkuleipiä ja leikkeleitä, mutta en pysty syömään niitä. Harmittaa aina.

+ Leave a Comment