Pieniä koiruuksia


Tänään kävimme toista kertaa tutustelemassa Murun tulevaan pikkusiskoon. Olemme siis päättäneet ottaa koiranpennun. (!!!! jeee !!!) Ne olivat kasvaneet viikon takaisesta aivan huimasti. Viimeksi ne lähinnä ryömivät menemään eikä suurimmalla osalla ollut vielä hampaita. Nyt osa otti jo yritteliäitä loikkia.

Suurimman osan ajasta ne nukkuivat. Sitten ne kaikki heräsivät yhtäaikaa, kävivät pissalla ja alkoivat telmiä. Ne kiipeilivät toistensa päällä, painivat ja kalusivat toisiaan jo aivan kuin isommatkin koirat. Sitten ne taas menivät kaikki nukkumaan ihan niinkuin yhteisestä päätöksestä. Aivan ihmeellistä!

Minä pystyn jo näkemään tuollaisen pikkukäärön roikkumassa Murren korvassa ja vaatimassa Murrea leikkimään. En malttaisi odottaa kesää. Pentu tulee meille kesäkuun puolessa välissä, 12-viikkoisena. Minä toivon että se auttaisi myös Murun iho-ongelmiin. Että se ei ehtisi niin ajatella kutinaa kun on toinen koiruus leikkikaverina.

Pikkuisella alkaa olla jo samanlainen virne kuin isällään

…niinkuin kuvasta näkyy. Tässä köllöttelee isäukko kesällä 2007.

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 3
  Jutta

  Sari, meille tulee narttupentu. Työnimenä on Mansikki… Se oli ensimmäinen nimiehdotus, jota Panu ei tyrmännyt :P

  Nana, en kyllä tajua, tuntuu kauhean pitkältä ajalta! Aiotaan käydä kyläilemässä siellä mahdollisimman paljon, ehkä se auttaa vähän.

 2. 6
  Katja

  Oi kun ihana! Meillekin niin kaipailtaisiin koiraa mutta ehkä vielä hetken jaksetaan odottaa ja piisaa tuo kissakin. Eikä kiirettä siksikään koiranhankinnalla kun en osaa oikein edes päättää minkälainen otetaan, mieli vaihtuu monesti :)

 3. 7
  Jutta

  Eija, eikö olekin? :)

  Katja, me aluksi mietittiin pienempää koiraa, että olisi vähemmän työtä. Mutta tuttu koira sai pentuja niin tuli hyvä tilaisuus. Mukava kun tuntee molemmat vanhemmat ja voi seurata vaavin kasvua syntymästä lähtien. Ja toisaalta tuollainen isompi on ehkä parempi leikkikaveri Murulle.

 4. 8
  Black on White

  Aivan suunnattoman ihana!
  Aina tulee hauva-vauvakuume, kun näkee pentukuvia. Itselläni on jo täällä kotona kaksi koiraa, mutta silti vielä halajaisin yhden.
  Kyllä näissä omissa tekemistä riittää.
  Laita ihmeessä lisää kuvia omasta kääröstäsi lääkitsemään pahinta kuumetta.
  Iloista vapun odotusta!

 5. 9
  Jutta

  Black on White, onhan sitä yhdessäkin jo tekemistä, mutta aivan ihana että se saa leikkikaverin. Laitampas toiveesi korvan taakse, toivottavasti se lääkitsee kuumetta eikä pahenna sitä :D

+ Leave a Comment