Neitsytmatka Ikeaan


kuva Glorian koti

Minun täytyy nyt kertoa jotain itsestäni. En ole koskaan ostanut Ikeasta mitään. Minulla ei varsinaisesti ole mitään Ikeaa vastaan, se on vain niin kaukana. Pitää mennä ihan ulkomaille jos haluaa lähimpään. Monesti olemme kyllä puhuneet Panun kanssa että pitäisi lähteä, mutta emme ole saaneet aikaiseksi.

Ikea-neitsyyteni saattaa pian olla mennyttä. Syytän siitä sisustuslehtiä. Ja vähän kesää ja omaa pihaa. Living etc:ssä oli aivan ihastuttava vihreä puutarhaunelmapenkki, jota olen haikaillut omalle pihallekin. Olen niin innoissani siitä, että tulee kesä ja meillä on aivan oma piha! Olen päättänyt että ensimmäisenä kesänä en puutu istutuksiin mitenkään, tutustelen ja katselen vain. En edes ole mikään viherpeukalo, mutta silti oman pihan laittaminen houkuttaisi. Onneksi voin sisustaa vähän pihallakin.

Ikeasta mukaan voisi lähteä myös pieni valkoinen perushylly keittiöön. Ja nuo niiiin herkullisen väriset lakanat. Tuo kylpyamme kodinonnille on muuten minusta aivan mahtavan hieno, vaikka ei aivan minun hintahaarukassani.

No related posts.

5 Comments

Add yours
 1. 2
  Katja

  Minä olen katsellut tuota samaa penkkiä, passaisi niin kivasti tuohon meidän takapihalle. Meillä tulee käytyä Ikeassa useamman kerran vuodessa, vaikka kanssa ulkomaille pitää suunnistaa :)

 2. 3
  Jutta

  Nana, en siis ole ainoa! Noh, neitsyys menee sitten kun aika on sille kypsä :D

  Katja, meillä taitaa olla aika lailla yhtä pitkä matka Ikeaan :) Eikä se niin mahdottoman pitkä tosiaan edes ole, pitäisi vain viitsiä lähteä.

 3. 4
  Kuitin koivu

  Onnittelen! Tuli vähän paha mieli, kun luki tämän aamun Hesarista jutun miten IKEA on tuhonnut Karjalan ikimetsiä. Tosin on siellä muitakin ollut tuhoa tekemässä. Itse olen havainnut sellaisen seikan, että Ikean jutut näyttää kuvissa ihan kivoilta, mutta sitten kun menee myymälään ja näkee esineen livenä niin jotenkin niistä usein katoaa viehätys. Minulta on monesti jäänyt himoitsemani tavara ostamatta. Eli varaudu pettymykseen.

+ Leave a Comment