Kirpparilta kuistille


Orastava kesä on saanut minut sisustamaan kuistia. Jotenkin mukavampi siivoilla ja järjestellä kuistia jos aurinko paistaa, ulko-ovi voi olla auki ja Muru saa juoksennella vapaana ulkona. Tai kurkkia sisälle että mitä ihmettä se äippä taas puuhaa.

Minä rakastuin ensimmäiseksi tässä talossa kuistin vaaleanpunaisiin seinäpaneeleihin. Kuistia sisustaessa olen kuitenkin huomannut, että siitä on vaarassa tulla liiankin hempeä. Löysin joku aika sitten kirpparilta valkoiset pitsikukkaverhot ja ripustin ne kuistille. Kuistista tuli ihan liian sievä, joten hankimme kirpparilta tuoleiksi mustanruskeat rumentamaan sitä. Osto- ja myyntiliikkeessä olisi ollut aivan tosiherkut punavalkoiset tuolit, mutta ne olivat miljoona kertaa kalliimmat. Eivätkä varmaan tarpeeksi rumat. Vähän kuitenkin itken niiden perään…

Vanha radio löytyi myös kirpparilta. Se ei toimi, mutta eipä maksanutkaan paljon mitään. Muutenkin kaikki kuistilla on vanhaa tavaraa tai kirpparilta. Paitsi keltainen kastelukannu, jonka Panu löysi marketista ja ajatteli että tykkäisin siitä.

Käykääpä muuten äänestämässä minua Sweetsauer Photo Huntissa! Äänestysaikaa on torstaihin 7.5. asti :)

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 3
  Anki

  Kuisti saa olla värikäs. Itse haluaisin paneloidun kuistin,meillä tapetteja tällä hetkellä mutta ehkä tulevaisuudessa panelia ja maalaan kuistin mintun vihreäksi, ehkä..:)

 2. 5
  Parolan asema

  Mainiolta näyttää, tuolle kuistille saapuu mielellään, ihana että on noin piristävä heti kun ovesta astuu sisään. Tuolit on hyvä kontrasti, on muuten kauniita kukkia.

 3. 6
  Jutta

  millam, olen monesti ihastellut tuollaisia radioita, mutta ovat aina niin kalliita. Tuo myytiin nimellä radio-projekti, eli aivan romu :P

  maijja, ei se tosiaan aivan vaaleanpunainen vaaleanpunainen ole, vaan ehkä vähän keltaisen suuntaan.

  Anki, meillä on noita paneeleja kuistilla ja kellarin portaissa, saunaeteisestä piti repiä alas kun olivat ihan lahonneet. Mutta sinne laitamme uudet ja varmaan myös portaisiin, koska rakastan niitä :)

  Kiitos Himmu :)

  Parolan asema, minulle se oli siinä rajoilla että onko liian sievä. Mutta ei se enää tänään näyttänyt siltä. Ja varmaan kun sinne saa vähän kukkia ruukussa niin raikastaa sitä vielä.

 4. 8
  Nana

  Kauniilta näyttää, tee siitä vain rohkeasti teidän näköinen, sillä kuistihan toivottaa tervetulleeksi taloon :) Kävin äänestämässä, tosi hyviä kuvia! Ja teillä kaikilla oli niin söpöt viiksetkin!

+ Leave a Comment