Viherpeukalointia

Taustalla Franck Jueryn valokuva

Kaatosade ei estänyt viherpeukaloa minussa. Kukkien istutusoperaatio siirtyi vain pihalta kuistille. Orvokit istutin mansikkaisiin emalivateihin ja puulaatikkoon, jonka Panu vuorasi jätesäkin palasella. Hortensia löytyi marketista, siinä oli minusta niin ihanat värit, että oli pakko ottaa mukaan. Toivottavasti ne selviävät hengissä. En oikeasti ole kovin hyvä kasvien kanssa.

Kaupan basilika on kuitenkin menestynyt yllättävän hyvin keittiön ikkunalla. Se ja siskolta saatu salaatti pääsivät saviruukkuihin. Sitten kylvin ViherPiha-lehden mukana tulleet sitruunamelissan ja basilikan siemenet multaan. En tiedä niitten kasvatuksesta mitään, mutta katsotaan tuleeko sieltä jotakin.

No related posts.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Katja

    Oi ihania! Odottelen että milloin säät sallivat että pihalle saisi jo laittaa jotain kasvamaan. Meillä ei valitettavasti ole ikkunalautoja tms valoisia paikkoja kasvatella sisällä. Kylvin jo unikon siemeniä muutama viikko sitten ja hetken niistä pienet kasvit lähtivät kasvamaan mutta nyt ovat kaikki kuolleet kun ne eivät saa tarpeeksi valoa. (Tai sitten tapoin ne joko kastelemalla liikaa tai liian vähän! Olen aika clueless tässä puutarhuroinnissa:)

  2. 2
    Jutta

    Unikkoja minäkin haluaisin pihalle kasvamaan. Olen vähän samanlainen puutarhuri, jos jotain menee vikaan, minulla ei ole aavistustakaan, mistä se johtuu. Sitten saa arpoa että kastelisiko enemmän/vähemmän vai vaihtaisiko kukan paikkaa. Joskus tuurilla onnistuukin :)

+ Leave a Comment