Äitienpäivä ja aitan aarteita


Vietimme äitienpäivää Panun äitillä (oma äitini asuu aika paljon kauempana). Samalla pengoimme aarteita aitasta, puojista (opin sanan tänään) ja vintiltä. No oikeasti minä en uskaltanut vintille, mutta Panu sai penkoa. Sieltä löytyi ihania vanhoja huonekaluja, voisin ottaa ne kaikki meille. Panun isän mummon veli on tehnyt niistä suuren osan. Valitettavasti moni on jo sen verta huonossa jamassa, etten tiedä voiko niitä enää kunnostaa.Nämä kaunottaret lähtivät meille kotiin. Isommasta naulakosta on levy kostunut ja halkeillut aika pahasti. En tiedä pitäisikö se vaihtaa. Toisaalta pidän siitä tuollaisenakin.

Lääkettä pahempaankin närästykseen.

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 3
  Pellon pientareella

  Voi kunpa pääsisikin penkomaan tuollaisiin paikkoihin! :) Ihania löytöjä. Ja eihän kaiken tosiaan tarvitse olla priimaa, vanha, kulunut ja rikkinäinen on usein kauniimpaa.

 2. 4
  Parolan asema

  Voihan ähky miten hyvä aarreaitta, itsekin viipyisin moisissa paikoissa tuntikausia, eikä hoppu minnekään, todella hienot naulakot! Jos tuokin halkeillut puuosa on vielä vankka tai pienellä tukemisella jälleen vankka, niin mitäpä sitä vaihtamaan. Itsellä aina periaate, jos se ei ole rikki niin turhaan sitä korjaamaan :)

 3. 6
  Jutta

  Krisu, vai että “aarteita” lainausmerkeissä :D

  Kävinkin jo kurkkaamassa haastetta, osallistun kunhan saan aikaiseksi.

  anni, kiitos :)

  Pellon pientareella, vanhassa ja kuluneessa on kyllä sitä jotain :)

  Parolan asema, ajattelin laittaa sen nyt alkuun ihan tuollaisenaan paikoilleen ja katsoa kestääkö se. Jos levyn vaihtaa, pitää koko naulakko hioa ja maalata uudestaan ja silloin siitä katoaa halkeilleen maalin luonne ja ihanuus.

  Minna, kiitos!

 4. 11
  PikkuBertta

  Olisipa minullakin tuollainen mummolan vintti tai navetan ylinen missä sais penkoa.Ihania aarteita olet löytänyt ja aina kannattaa vanhaa yrittää kunnostaa tai puhdistaa.Tuo vihreä kaappikin on aivan ihastuttava.Älä vain jätä sitä sinne enää lahoamaan:))

+ Leave a Comment