KurjetMinulla on ollut kauhea kiire töissä, ylitöitä, ylitöitä. Ja remppaakin olisi tehtävä. Silti eilisiltaa vietettiin meillä askarrellen ja Euroviisujen semifinaaleja seuraten. Tein aikaa sitten origamikurkia, jotka viimein pääsivät täyttämään tehtävänsä. Raahasin sisälle ison pihalta löytyneen oksan ja laitoin AIV-pulloon. Sitten ripustin kurjet ja kristalleja roikkumaan oksilta. Aika japanilaishenkinen siitä tuli. Nyt tekisi mieli tyhjentää olohuonetta rojusta, että tulisi paremmat feng shuit.

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 1
  Lotta ja Tuisku

  Ihanan rauhalliset kuvat, erityisesti jälkimmäinen. Ihan tuli mieleen, että tuon ideanhan voisi kähveltää ja tehdä itselle kanssa kurkipuun. Pitäisi vain ensin etsiä ohjeet tuohon taitteluun. :)

 2. 3
  bubble

  Ooh, kauniita! Eivät yhtään sellasia ‘tein nyt vähän tällasia koristeen tapasia ja laitan ne tähän roikkumaan jotta kaikki näkee heh heh’ -tyyppisiä :D En ehkä osannut selittää mutta niin.. Hienoja :)

 3. 6
  Parolan asema

  Kaunis asetelma, toimii niin hyvin kokonaisuutenakin :) Nuo feng shuit tuntuvat olevan meilläkin päivittäin mielessä, tavaraa täällä, tavaraa tuolla ja kun sen vie paikoilleen, on se viikossa taas ryöminyt esiin..

+ Leave a Comment