Kotona ja puutarhassaOlen niin onnellinen kesästä, omasta kodista ja omasta pihasta. Päivällä velä stressasi kaikki kiire ja remontti, mutta kun pääsimme pihalle ja työntouhuun, se kaikki unohtui.

Viimeinen aidanpätkä on nyt paikoillaan. Kun Panu naputteli viimeisiä nauloja, minä tartuin pensassaksiin ja pätkin kuolleita oksia. En ole ennen leikellyt pensaita joten vähän arpapelillä meni. Myöhemmin kesällä nähdään, katkoinko liikaa, liian vähän vai sopivasti.

Nyt ulkona kaikki on valmista Mansikin tuloon, seuraavaksi jatketaan sisällä. Ennen juhannusta to do -listalla vielä: loppujen tapettien irroittaminen porraskäytävästä, seinien kittaus ja hionta, seinien maalaus ja tapetointi, lattian kittaus ja hionta, lattian maalaaminen, ovenkarmien rakentaminen ja oven vaihto.

No related posts.

6 Comments

Add yours
  1. 4
    Jutta

    Pellon pientareella, ei tosiaan tule tekemisen puute. Mansikki on kyllä semmoinen sydäntenvalloittaja. Se on kuulemma tosi avoin ja utelias ja tasapainoinen. Ei epäröi vieraissa paikoissa ja tutustuu mielellään uusiin koiriinkin. Kun meillähän tietenkin jännittää, miten tulee toimeen Murun kanssa.

  2. 6
    Jutta

    Katja, minä olen aivan rakastunut noihin lemmikkeihin, niitä kasvaa ympäri pihaa. Nuo piti kerätä aidanrakennuksen alta talteen, muuten en olisi raaskinut poimia :)

+ Leave a Comment