Työhuoneessa

Työhuoneessa


Napsin iltalenkillä tuomenkukkia työhuoneeseen ja laitoin ne vanhoihin lasipulloihin. Työhuone alkaa olla raivattu tavarasta. Enää seinien maalaus (ensin tapettien poisto) ja lautalattian kaivaminen muovimaton alta. Jos siis muovimaton alla on lautalattia. Minä uskon, että on.

Protected wildflowers -taulu on kirppikseltä, samoin lamppu ja punainen senkki. Senkkiin rakastuin samantien kun sen näin. Se oli ensimmäinen asia, jonka ostin kun minä ja Panu muutimme yhteen. Metallitarjottimia on kertynyt kirppiksiltä, Etsystä ja viimeisimpänä pienet tarjottimet Lundagårdista.

Avaimet ovat vaariltani. Olen pitkään miettinyt, mihin laittaisin ne esille. Vastaus löytyi Huvilan hengessä -kirjasta. Se on muuten ihana kirja, olen lukenut sen kertaalleen ja selannut kuvat vaikka kuinka monesti.

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 3
  Jutta

  Pellon pientareella, voi tietenkin olla vähän epärealistista positiivisuutta, mutta kun näen jo silmissäni, miltä huone näyttää niin se ei tunnu kauhean kaukaiselta… :)

  Nooruska, kiitos! :)

 2. 5
  Jutta

  Vekarus, kiitos, voimia tarvitaan! :) Kävin jo nopeasti kurkkaamassa blogiasi, luen kunnolla paremmalla ajalla. Nyt lattianmaalaus odottaa.
  Mukavaa viikonloppua!

 3. 7
  Elegia

  Hyvin viihtyisän ja persoonallisen näköinen työhuone sinulla! Pidän yksityiskohdista, joita sinulla onkin paljon, mutta kuitenkin olet jättänyt tilaa, ettei tule ollenkaan ahdas olo.

+ Leave a Comment