Lahjoja, leluja ja lääkelaukku

Tämä viikko on ollut remonttia, remonttia, töitä ja remonttia. Onneksi posti on tuonut pieniä välipiristyksiä. Vain päivän myöhässä tuli syntymäpäivälahja Panulta, Wilkintien printti. Vihje meni perille!! :) Voi että kun siellä on muuten taas ihana printti ilmestynyt, haluaisin koko sarjan!

Olen jo pitkään etsinyt tarpeeksi vanhaa lääkekaappia. Löysin etsystä ihanan turkoosin ensiapulaukun, joka saa toimia sellaisena. Näyttää siltä, että meidän keittiöstä tulee aika turkoosi.

Ja sitten samana päivänä päädyin hakemaan tullista (!) uuden lelukamerani. Löysin (decor8:n kautta) ebaystä japanialaisen minipolaroid-kameran. Tai siis oikeastihan se ei ole polaroid, koska merkki on fuji. Mutta kuitenkin, kuvat putkahtavat ulos ja kehittyvät pikapikaa. Siitä tulee käyntikortin kokoisia kuvia. Olen muutaman päivän räpsinyt menemään kaikkea mahdollista. Yllättävää oli se, että se piti hakea tullista. Siitä piti maksaa arvonlisäveroa. Olisikohan syy ollut siinä, että se tuli Japanista, en tiedä.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 4
  Jutta

  Sussu, :D

  Stella, eikö olekin hienoja printtejä :)

  Zana, myyjä oli UniqJapan. Kameran mukana tuli 11 pakettia 10 kuvan filmiä (eli 110 kuvaa), pieni Nalle Puh -albumi, kameralaukku ja käyttöohjeet englanniksi. Tuon mallisia myydään ilmeisesti vain Japanissa, eli jos haluaa lisää filmiä, pitää varmaan ebaystä etsiä. En kyllä ole selvittänyt yhtään, että saako Suomesta. Kameran malli on Fuji Instant Mini 7S "Last Model".

 2. 8
  Jutta

  Katja, kiitos! :)

  Merja, samanhintaiseksi tuli koko paketti postikuluineen ja arvonlisäveroineen kuin 100 kpl polaroid-filmiä vanhaan kameraani. Suomessa polaroid-filmi on niin kallista, että joka tapauksessa kannattanut tilata ebaystä Jenkeistä tai Englannista. Mutta tietenkin digikuvaus tulee halvemmaksi jos paljon räpsii.

  Nooruska, laitetaan korvan taakse :)

+ Leave a Comment