Kirpparilta


Kirpparikierros ei taaskaan päättynyt niin kuin ajattelin. Tarkoitus oli löytää astia/kulho/ruukku kärsimyskukalle. Sellaista ei näkynyt, mutta muuten tuntui, että kirpparit olivat aivan pullollaan ihanuutta. Pienen karsinnan jälkeen näihin päädyttiin: herkku vihreä tuoli, vanhat pullot ja laatikko, keltainen herätyskello (made in china) joka tikittää kuin pieni pentele. Se saa odottaa eristyksissä, kunnes lopettaa tikityksen. Ja sitten vielä Panulle höylä, että saa viilata ovenkarmit kuntoon.

Järjen ääni vierelläni saattoi kyseenalaistaa joitain ostoksia. Esimerkiksi pulloista puolet jäi kauppaan sen takia. Minä olen aivan heikkona vanhoihin pulloihin, ja noissa on vielä nuo etiketitkin… Ei kai esineellä tarvi olla sen kummempaa käyttötarkoitusta, kuin kauneus?

No related posts.

20 Comments

Add yours
 1. 2
  Black on White

  Pitkästä aikaa täällä vierailulla! Olet tehnyt ihastuttavia kirpparilöytöjä. Minä en edelleenkään osaa lähteä kirpparille avoimin mielin. Ehkä odotan löytäväni jotakin spesiaalia ja juuri siitä syystä en yleensä löydä mitään.

  Nuo pullot on kyllä tosi fantsuja!

  Iloista viikkoa!

 2. 5
  Jutta

  Vekarus, mahtavaa jos on mökki, josta tehdä tuollaisia löytöjä!

  Black on White, minusta taas tuntuu, että voisin haalia kirppareilta vähän liiankin kanssa. Onneksi mies aina vähän hillitsee ;)

  Mukavaa viikkoa sinullekin!

  Himmu, minä olen jo jonkun aikaan etsinyt tuollaisia tuoleja, ja sitten vielä löytyi tuollainen vihreä :)

 3. 12
  Parolan asema

  Voi, löysit noin hyvin etikettinsä säilyttäneitä pulloja, eihän noita voisikaan jättää taakse. Kauneus on minusta joskus aivan riittävä peruste löydölle, teidänkin aarteista kaikki on myös käyttöesineitä niin ainahan ne saa myös käyttöön samalla kun ovat niin suuri ilo silmälle :)

 4. 13
  Katja

  aivan ihania nuo vanhat pullot ja niiden etiketit, hienoja löytöjä muutenkin :) pitäisi itsekin käydä pitkästä aikaa vähän kirppiksillä pyörimässä, tuntuu vaan että tämän kokoiseksi kaupungiksi Oulussa on ihan älyttömän huonoja kirpputoreja, ja aika vähänkin vielä!

 5. 14
  Jutta

  Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne! Arvasinhan, että täältä saisin tukea ;D

  anni ja jenna, kiitos!

  Ilona, no sitähän minäkin! Mutta mies ei aina ole vakuuttunut. Lisäksi pitäisi jo ostohetkellä tietää, mihin mikäkin tulee. Ei kai sitä voi heti tietää, varsinkin jos koti on remonttisotku niinkuin meillä :)

  Sussu, Sari, minä olen jo jonkun aikaa etsinyt tuon mallisia tuoleja, ja sitten vielä löytyi noin ihanan värinen. Pinta on aika huonossa kunnossa, mutta en tiedä raaskinko alkaa sitä rappaamaan ja maalaamaan uudelleen. En ainakaan vielä.

  Parolan asema, minäkin ihmettelin, miten etiketit ovat säilyneet noin hyvinä.

  Katja, olen ihan samaa mieltä. Lisäksi tuntuu, että hinnat ovat monissa aika korkeat, monet hauskat jutut jäävät sen takia ostamatta.

 6. 16
  Ilona

  Jutta, miehet, miehet… Äh, ne ei kanssa osaa yhtään ymmärtää, että eihän kaikesta voi heti tietää loppusijoituspaikkaa, vaan on asioita, joista voi heti tietää vain sen, kuinka ihania ne ovat.

+ Leave a Comment