SaunassaMinä opettelin tänään sitomaan vihdan. Ulkoisesti siitä ei tullut mikään mestariteos, mutta ihan kelpo kuitenkin. Illalla sen toiminta testataan käytännössä.

Saunan ja kylppärin remontoimme ihan ensimmäiseksi. Tai ammattimiehet laitoimme asialle. Suihku oli saunan kanssa samassa tilassa ja halusimme erottaa ne. Haaveilemani kylpyläosasto olisi maksanut ihan liikaa seinien purkamisineen ja rakentamisineen (ei siis superromantillista tassuammetta meille). Niimpä päädyimme erottamaan suihkun saunasta lasiseinällä. Vanha puukiuas säilytettiin, se on aivan ihana.

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 2
  Lotta ja Tuisku

  Ihana tuo kynttiläkuva. Tekee oikein mieli kynttiläsaunaan. Ja eikös vihdan (se on vihta eikä vasta – ensin saunotaan ja sitten syödään vasta) ole tärkeämpää olla toimiva kuin kaunis. Ainakin omat vihtani ovat aina sellaisia muotopuolia, ettei niillä mitään kilpailua voitettaisi.

 2. 3
  Ilona

  Vihta juu!

  Saunominen on ihanaa. Olen suunnitellut sille omaa postausta omaankin blogiin, mutta on unohtunut. Tästä inspiroituneena koitan ottaa sauna-aiheiset kuvat tällä viikolla.

 3. 5
  Jutta

  Nana, tänne vaan, tervetuloa! ;D

  Vihtapas! X) Täytyy myöntää, että joskus sanon myös vasta, mutta ehdottomasti vihdotaan. Voiko edes vastoa??

  Lotta ja Tuisku, toimivuus on tärkeintä, totta. Kohta nähdään miten sen kanssa käy ;)

  Ilona, sauna-aiheinen postaus ehdottomasti. Teillä on niin ihana koti että saunakin on varmasti hieno.

  Vekarus, kiitos :)

 4. 6
  Pellon pientareella

  Tunnelmallisia kuvia, kaunis sauna. Minullakin on tuikkuja ja ulkona öljylyhtyjä valaisemassa saunaa, sähköä ei saunassa olekaan. Kiva kun säilytitte vanhan puukiukaan – eihän sähkökiuas oikeaa saunaa teekään.

 5. 8
  PikkuBertta

  Kauniita saunakuvia.Meillä saunotaan joka ilta miehen työn takia(metsuri).Haluan että benssan ja hienhaju häviää ja vähän äkkiä kun hän palaa töistä.Pelkkä suihku ei siihen riitä.Joskus siinä kiireessä ei ehdi tunnelmoida.
  Meilläpäin sanotaan "vasta",mutta hyvällä lapsellahan on monta nimeä.

  Rentouttavia saunahetkiä.

 6. 9
  Jutta

  Pellon pientarella, puukiukaasta tulee kyllä ihan erilaiset löylyt, paljon pehmeämmät.

  Sari, oma sauna on kiva, vaikka en mikään himosaunoja olekaan. Kylpyamme olisi myös kiva…

  Sielläpäin ei varmaan kauheasti saunoja löydykään. Suomen-lomalla pääset varmaan paikkailemaan tilannetta :)

  PikkuBertta, ei varmaan joka ilta jaksakaan tunnelmoida, eikä meilläkään aina, vaikka harvemmin saunomme. Mutta aina välillä on kiva :)

 7. 10
  Minttu

  Meillä on samanmoinen saunaremppa jossain kohti edessä. Mahtaa löylyt uusitussa saunassa maistua hyvältä! :) Ja nuo puukiukaat ovat ihan ehdottomia…

  Ihana blogi sulla kaiken kaikkiaan. Mulle uusi tuttavuus ja tässä on vierhähtänyt aamupäivää, kun olen täällä katsellut teidän remontin etenemistä.

 8. 12
  Jutta

  Minttu, tervetuloa! Mukava saada uusi vierailija :)

  eilen tänään huomenna, täälläkin tosiaan rintamamiestaloa rempataan, välillä tuntuu ettei elämään paljon muuta mahdukaan ;)

+ Leave a Comment