Tapettia ja vanhaa sinkkiäInnostuin eteisen tapetoinnista niin paljon, että nyt tekisi mieli laittaa tapetit joka seinään. Järjen ääni käskee kuitenkin hillitsemään, joten tapettikäsittelyn saa näillä näkymin vain toinen makuuhuone aka. Panun musiikkihuone.

Tilasin Tapettitalosta pari näytepalaa. Kirsikkapuusta olen haaveillut pitkään, mutta se on kuulemma tyttömäinen. Tuo toinen on William Morrisin tyyliin. Olen haaveillut myös William Morrisin Compton-tapetista, tuo on samanhenkinen. William Morrisin tyyliin taitaa viedä voiton, koska Panu äänestää sitä ja myöskin koska se sopii hyvin yhteen eteisen lintutapetin kanssa. Musiikkihuoneeseen tulee tuo iso valkoinen Englannista peräisin oleva vaatekaappi, joka näkyy taustalla, joten englantilaistyylinen tapetti ei varmaan siksikään ole hassumpi.

Ja pihan vanhan sinkin kokoelma on karttunut yhdellä kastelukannulla. Haluaisin vielä toisen, jossa on sellainen iso nokka.

No related posts.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    PikkuBertta

    Tapetit näyttää upealle.Sinkkiastiat on minunkin keräilykohteena.Tuollainen kastelukannu ja pesusoikko jo löytyy.Harmitaa kun äiti on hävittänyt sinkkivannan, missä meidät lapset on vauvana vannattu.

+ Leave a Comment