Ihana keittiö


Minä olen jäänyt koukkuun Francon aika -sarjaan Teemalla. Tykkään espanjan kielestä ja siksi aloin sitä alunperin seurata. Mutta viime jaksot olen kuolannut Alcántarojen keittiötä. Se on ihanan turkoosi ja tuo turkoosi kaappi on kertakaikkisen hieno.

Ja sen päällä olevat kahvi/peltipurkit ottaisin meille heti jos voisin. Saakohan sellaisia mistään?

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 4
  Mirja

  On kyllä hieno kaappi, tuollaisen minäkin ottaisin ja turkoosi on kyllä hieno väri

  Monta kertaa olen katsonut, että Teemalla menisi ihan mielenkiintoisia ohjelmia ja dokumentteja, mutta sitten ei kuitenkaan koskaan tule edes avattua töllöä. Netti on kaapannut sen ajan, jonka ennen käytti television katsomiseen.

 2. 6
  Jutta

  Outi, minäkin ihastelin :)

  Mirja, vähän sama homma ja tuntuu ettei koskaan ehdi katsoa ohjelmia silloin kun ne tulevat. Olen opetellut käyttämään tallentavaa digiboksia, mutta siinäkin on muisti jatkuvasti täynnä ja pitää poistaa ohjelmat ennen kuin ne on ehtinyt katsoa.

  barbro v, tuohon decoupage-lakkaan olen törmännyt viime aikoina kaikkialla, mutta ei ole itsellä tullut testattua. Viimeksi taisivat Kesä T.i.l.a.ssa päällystää sillä ja kankaalla samanlaisia kahvipurkkeja kuin meillä. Siinä kangas oli aika rumaa, mutta voisihan sitä jollain sievälläkin, tai paperilla. En vain meidän läheisistä askartelukaupoista ole löytänyt kovin kauniita papereita. Olin ajatellut maalata kahvipurkit, mutta nuo pilkullisetkin ovat tosi ihania.

 3. 7
  Anonymous

  Kauppiaat tekevät asioita todellisuutta kalliimmiksi: aivan tavallinen sisälakka on decoupage-tekniikassa toimivaa. Koko tekniikkahan on hyvinkin vanhaa perua, nyt vain rahastetaan kaikesta…

 4. 8
  barbro v

  Tilasta mäkin bongasin. Mutta vanha juttuhan se on, oikeastaan mitä tahansa voi päällystää paperilla tai kankaalla ja suojata lakalla. Ja niinhän se taitaa olla, samaan hommaan sopii isommissakin pöniköissä myytävä lakka. Koostumukseltaan decoupage-lakka on ehkä vain hiukan helppokäyttöisempää, hyytelömäistä, eikä siksi kastele tai valu paperilla tai kankaalla.

 5. 9
  Anonymous

  I didn't understand a word of the post & the comments, but anyway… WOW! This series is the Spanish "Cuéntame"! Has it really arrived to Findand? How is that possible?!?!? I'm in shock ;D
  A world with no frontiers!
  Love, Clara xx

 6. 10
  Jutta

  Kiitokset vinkeistä, anonyymi ja barbro v!

  Clara, yes we have Cuéntame also in Finland and it's one of my favorites. And I like Los Serrano as well, we get that too :)

 7. 11
  PikkuBertta

  Tuollaisen kaapinhan voisi koota jostain kirpputoreilta/kierrätyksestä ostetuista osista,laatikosto-kaappi-ehkä leikkulautakin johonkin väliin ym.ym.Ruuvaa vain osat kuunni toisiinsa ja tekee ympärille uudet kuoret jos tarvii niitäkään.Ei kun uutta maalia pintaan ja siinä se on.
  Muuten,vedensekainen erikeepperi liima ajaa purkkienpäällä saman asian.Ei vain kestä pesua mutta kostealla pyyhkimisen kyllä.

 8. 12
  Niina ♥

  Francon aika on koukuttanut minutkin aivan täysin, ihailen sarjan tunnelmaa sekä loistavasti onnistunutta ajankuvausta. Noita peltipurkkeja olen monesti ihaillut myös ja kyllä tuollaisia varmaan jostakin vanhantavaran liikkeestä hyvällä onnella löytyy suomestakin =)

+ Leave a Comment