Koti Design*Spongessa


Tämä pieni salaisuus on poltellut minua jo jonkin aikaa. Grace Design*Spongesta pyysi minua lähettämään kuvia kodistamme sneak peekiä varten. D*s on lempiblogejani, se on ensimmäinen blogi, jota aloin seurata. Olen aina ihaillut koteja sneak peekeissä ja olen siksi aivan ihmeissäni, että meidän kotimme haluttiin mukaan siihen joukkoon.

Thanks Grace and d*s!

Ja jos kiinnostaa, niin täältä sinne pääsee.

No related posts.

16 Comments

Add yours
 1. 6
  Jutta

  Hei, ja kiitos! Olen ollut aivan täpinöissäni, kun en ole kenellekään kehdannut sanoakaan. Vaikea käsittää että meidän koti siellä :)

  our little love nest, if you mean the 2 prints under the antlers, the one on the left is by Peskimo (from Poketo http://www.poketo.com) and the other is by Tim Biskup from Wilkintie.

 2. 9
  Parolan asema

  Oo!! Onneksi olkoon! Loistavaa kun pääsit tuonne, sinulla on kyllä juuri niin persoonallinen ja ennakkoluulottomasti sisustettu koti että tuo on juuri se paikka missä pitikin esitellä! Hymy hymy hymy :)

 3. 11
  Mari

  Vau miten hienoa! Ja ihania kuvia täällä onkin:) Teidän koti on tosiaan erilainen ja kaunis… Jotenkin rohkeasti sisustettu. Tuollaisilla sivuilla en ole ennemmin käynytkään, kiitos vinkistä.

 4. 14
  suusai

  WOW! Mä eksyin sun blogiin Design spongen sivuilta! Ja mä kun luulin olevani ainoa suomalainen joka siellä koskaan käy :) Mä luulin et se on vain mun oma erikoinen, ihana löytöni täältä internetin ihmemaasta! Mutta ei, täällähän onkin kasa suomalaisia faneja! :D
  Ihanaa! Ja sulla on ihana koti!

+ Leave a Comment